NOVI TAKMIČAR POTVRDIO ULAZAK: Sin poznatog bračnog para koji su učesnici ZADRUGE ulazi u rijaliti

Iako je dosad odlučno odbijao da, poput svojih roditelja Natalije i Sanija Ibraimova koji su se već obrobali u mnogim rijalitijima, postane deo javnog života, Dejan Ibrahimov je konačno prelomio i doneo odluku da uđe u rijaliti.

To je, prilikom poslednjeg televizijskog gostovanja, potvrdila i  njegova majka

Moj sin se prijavio za "Survajver". Videćemo da li će proći, ali bio je već na audiciji i razgovoru. I ja bih ušla u rijaliti tog tipa, a ne da idem da se svađam sa nekim, da nekog vređam i maltretiram ili taj neko mene. Taj vid rijalitija ne dolazi u obzir. Više sam za varijantu da tu imaju neke igrice, neka ludila, čuda, da se nešto radi - istakla je pevačica sastava "Trik FX" za "Grand".

- Ne bih ušla u rijaliti u kom treba da sedim i vređam neku decu jer su sad tamo uglavnom deca. Ne znam kako bih ja reagovala kada bi neko tako vređao moje dete - dodala je Natalija, a potom se osvrnula na predrasude koje vladaju o njoj kao pevačici, čak i nakon dve decenije bavljenja ovim poslom.

- Meni je prosto neverovatno da posle 25 godina karijere i 11 albuma ljudi i dalje govore: "Šta će oni u klubu da pevaju?! Oni će da đuskaju!". Da, ja ću da pevam, a uz to ću i da đuskam. Ja sam pevač koji igra na sceni. Kao što volite Džej Lo, kao što volite Madonu, kao što volite te strane pevače - to sam ja!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: