NOŽ U LEĐA: Bio je Noletov PRIJATELJ, igrali su ZAJEDNO u dublu, a sad da mu ovo uradi... IZDAJA (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kevin Anderson nekadašnji partner u dublu i prijatelj Novaka Đokovića okrenuo je leđa najboljem teniseru sveta. Južnoafrikanac je nakon drame u pet setova savladao Dušan Lajovića a onda udario po Novaku. On ne želi da pristupi organizaciji koju Đoković osniva.

Anderson  je trenutno potpredsednik Saveta igrača pri ATP-u, organa u kome je upravo Novak Đoković donedavno bio na čelu.

-  Iskreno, verujem da ta dva organa (Savet igrača i PTPA) ne mogu da postoje zajedno. Osećam da mnogo toga mora da bude bolje, to sam oduvek govorio, ali mi smo upravo i 'iznutra' uspeli da se izborimo za mnogo toga. Nova uprava (ATP-a) ima uzbudljivu viziju, a kao članovi Saveta igrača kažemo im 'Podržavamo vas, ali definitivno očekujemo da nas provedete kroz ovo'. Ali, sa Novakom i Vasekom Pospišilom, s kojim je on to i pokrenuo, još nisam imao priliku da pričam o tome za šta se zalažu. Ne razumem ni koja im je dugoročna strategija, kako će da je sprovode. Mnogo je tu neodgovorenih pitanja - izjavio je Anderson

NOŽ U LEĐA: Bio je Noletov PRIJATELJ, igrali su ZAJEDNO u dublu, a sad da mu ovo uradi... IZDAJA (FOTO)

Anderson je bio potpisnik, zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom kao i još nekim kolegama, pisma kojim su teniseri pozvani da ne pristupe PTPA, već ostanu verni ostvarivanju svojih prava kroz Savet igrača pri Asocijaciji teniskih profesionalaca. 

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano