О ПРАВНОМ НАСИЉУ, НЕПРАВДИ И МОНТИРАНИМ ОПТУЖНИЦАМА!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

Многе пресуде засноване су на погрешно утврђеном чињеничном стању као и погрешно имплементираном материјалном законском акту на конкретне случајеве тј. предмете.

 

 Противзаконита саслушања као и изјаве лица дате под притиском основ су многих изречених затворских казни српским борцима. Прогон и притисак на српске борце спроводио је бивши инспектор Сипе Бајро Куловац са својим сарадницима, људи су од стране дотичног били изложени огромним притисцима да свједоче о нечему што се није догодило у прошлости да би на таквим накарадним изјавама био формиран 'правни основ за доживотне робије.

 

Једна од таквих пресуда јесте и она изречена БРАНИ ЏИНИЋУ који и данас служи казну на неправди засновану , Милошу Ступару који је ослобођен и која представља врхунац правног насиља.

 За наше борце се морамо борити сложно и јединствено свом снагом, свим средствима којима располажемо, морамо бити свјесни чињенице да се њиховим неправедним процесима, неправедно процесуира и Република Српска коју су животима стварали за своју дјецу.

Марко Ђурић

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano