OBEZBEĐENJE ULETELO U ZADRUGU! Tomović brutalno zaratio sa Kristijanom! Umešali i Staniju: "JA SE TEBE NE PLAŠIM, STAVIĆU TI BRNJICU!" (VIDEO)

Alen Hadrović je tokom porodičnog sastanka ispričao probleme sa jajima, koje on svako jutro uzima sa ekonomskog dvorišta. A potom je Kristijan Golubović ustao i izneo svoje probleme.

Ovde su očigledne dve, tri, četiri struje i ne trebaju da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom devojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu - rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čoveka i slobodnu devojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvredila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao - pravdao se Tomović.

Tomović i Kristijan su se potom sukobili oko izdržljivosti, a situacija je eskalirala do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje.

 

On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vežbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme - dobacio je Vladimir.

 

Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 evra. Ti si pokvaren čovek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine - odbrusio je Golubović.

Zadruga 4 - Tomović i Kristijan u brutalnom sukobu, reagovalo obezbeđenje - 15.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.pink.rs/

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano