OBJAVILA RAT: Nakon što je Đole OPLEO po Anabeli, Atijasova mu BRUTALNO ZAPRETILA - PALA TEŠKA PLJUVAČINA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sukobi između porodice Đogani i Anabele Atijas nikako da se smire, a tenziji se ne nazire kraj.

Iako bi, mnogi smatraju, Anabela i Gagi trebalo da budu ti koji će se dogovoriti oko svega, neretko se članovi njegove porodice mešaju i iznose svoje mišljenje. To je uradio i Đole Đogani nakon što je Atijasovu javno prozvao nakon saznanja o pokretanju sudskog procesa koji se vodi između Anabele Atijas i Gagija Đoganija i to zbog 20.000 evra duga zbog alimentacija koje denser nije isplaćivao pevačici celih 11 godina.

- Gagi je firma, a ona je bila radnik, pevač te grupe. Gagi je nju stvorio. Na osnovu tog imena je zarađivala novac, i to lepe cifre. On je ulagao u pesme, u ime, u sve, a ona je samo izvodila radove. Neka se sve to uzme u obzir kada se bude donosila odluka o alimentaciji. Sve što treba da doplati, neka to učini - izjavio je između ostalog Đole Đogani. 

 
 

 

 

Anabela, očekivano, nije ostala dužna Đoletu, te mu se obratila podužim pismom koje je napisala na Instagramu.

 

 

- Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju decu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove dece i moje, ja stan u kom živim dam svojoj i njegovoj deci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje dece, ja sam decu podizala dok se on provodio i drogirao. Što se grupe tiče, ja sam pevala dok je on bio po afterima i ako se interesujes da l' je sve podeljeno na ravne časti, mogu ti reći da je grupa mogla da se deli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric Hamite, lepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje dece. Ja razumem vašu brigu za njega sada kad je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove na vaše ime, ali vas se sećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na sledećem zasedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas. - napiala je pevačica. 

IZVOR: srbijadanas

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano