Objavljen psihijatrijski NALAZ Gorana Džonića: Evo u kakvom stanju se nalazio kada je ubio Đokiće
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Goran Džonić osumnjičen je za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu

Goran Džonić je osoba zrele životne dobi, prosečnih intelektualnih potencijala sa emocionalno nestabilnom strukturom ličnosti, piše u nalazu veštaka.

Takođe, u nalazu stoji sledeće:

 U vreme izvršenja krivičnog dela koje mu se stavlja na teret kod ispitanika ne registrujemo postojanje nekog psihopatološkog poremećaja, pa su njegove sposobnosti shvatanja značaja dela kao i mogućnosti upravljanja postupcima, bile očuvane.

S obzirom da kod ispitanika nismo registrovali postojanje duševne bolesti, duševne zaostalosti, privremene duševne poremećenosti, niti druge teže duševne poremećenosti, niti pak alkoholne zavisnosti, niti zavisnosti od opojnih droga, zaključujemo da mera bezbednosti medicinskog karaktera nije indikovana, pa je sudu i ne predlažemo.

Ispitanik je aktuelno sposoban da učestvuje u postupku, da shvati prirodu i svrhu krivičnog postupka, razume pojedine procesne radnje i njihove posledice, te da sam, ili uz pomoć branioca, iznosi svoju odbranu – zaključuje tim veštaka.

Podsetimo, Goran Džonić, osumnjičen je za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

objektiv.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano