"OBLAČIO JE MOJU SPAVAĆICU" Anđela Anakonda iznela ŠOKANTNE detalje o Kristijanu Goluboviću!

Bivša učesnica Zadruge 4 Anđela Milenković Anakonda oglasila se i iskreno progovorila o odnosu sa najintrigantnijim zadrugarom.

Iako su bili u dobrim odnosima, pre njenog izlaska, Kristijan i Anđela su ozbiljno zaratili, a u jeku njihovog skandala izgovorene su teške reči od strane Kristijana.

Golubović ju je prozvao prostitutkom i kleptomankom, a Anakonda je po izlasku konačno odlučila da se oglasi i progovori o svemu.

- Kristijan mi je definitivno najveće razočarenje, osoba koja svima čini sve unutra i onda kada mu neko malo ne ide uz dlaku najstrašnije ga izvređa i ne bira reči ni prema muškarcima, ni prema ženama. Jednom sam od njega pozajmila vojni duks koji sam mu nakon nošenja oprala i vratila, kačkete posle svake emisije koje sam nosila u početku dok nisam otišla iz paba, uredno vraćala na mesto. Znam da mu je jedan kačket ostao kod Monike u garderoberu, crni sa zlatnom oznakom, drugi je bio kod Snežane i ne znam da li mu je vratila ili je odnela. Njega je povredilo to što za vođu nisam stavila Aleksandru ili njega, ali se više nadao da ću postaviti Aleksandru sa kojom sam bila dobra.

Nedavno je izašla u javnost informacija kako je Kristijan oralno zadovoljavao mafijaše tokom boravka u zatvoru, ali ono što je Anakonda iznela, potpuno ostavlja bez teksta.

- To što je Kristijan bez pitanja uzimao moju garderobu i oblačio spavaćicu i čizme koje posle njegovog nošenja mogu da bacim u kantu, jer su upropašćene, da me je bar pitao, nego nije nikada i to je sve doprinelo tome da prekinem svaku komunikaciju sa njima. Do trenutka dok nisam otišla da ga pitam za majicu za spavanje, jer je on fizički najkrupniji u kući. On mi je dao, ja sam ga izgrlila, poljubila, zahvalila se i to smatrala poklonom, jer čovek koji se predstavlja da ima milione, šta je za njega jedna majica i eto oko toga je nastao problem, gde me je izvređao najstrašnije. Rekla sam da ću mu majicu mu, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da jedan "svetski gospodin" može da izgovori takve stvari o jednoj ženi, pogotovo nekome iza leđa.

- Meni je pričao kada sam bila nominovana da ne može da veruje da idem ja, da ima mnogo ćutologa i nebitnijih ljudi koji trebaju da odu pre mene, da mu je krivo, i td. I na kraju da doživim onakve uvrede od strane njega, tome se nisam nadala. On mene ne poznaje i nikako ne može da priča kakva sam ja, a te stvari ne mogu da me uvrede od strane takve osobe kakvom se pokazao prema svima, da je baš ljigav, tako da mi je on najveće razočarenje rijalitija i drago mi je da sam te stvari uvidela na vreme i sklonila se od njega, jer bi do toga došlo pre ili kasnije. I te kako sam pratila Farmu i nisam nasela na sve njegove fore i priče da sam zaljubljena u njega, to je radio i u prošlom rijalitiju, a ja te njegove priče i fore znam napamet, tako da nisam nasela na sve to kao Aleksandra. Čak me je izgrlio u noći kada sam ispadala, što znači da je do svega onoga došlo samo iz jednog razloga, a to je postavljanje Tome za vođu - ispričala je Anđela.

izvor:Srbijadanas.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: