OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN SAMO REZULTATOM

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović nije bio zadovoljan izdanjem tima, koji trenira u derbiju osmog kola regionalne ABA lige protiv Partizana, iako je posle drame ekipa koju sa klupe predvodi slavila 86:85.

Zasmetale su mu greške koje su crveno-beli košarkaši pravili tokom utakmice.

 

- Važno je pobediti, uvek izlaziš sa dobrim osećajem. Nije bila kvalitetna utakmica, više rezultatski interesantna, mnogo smo grešaka napravili, pogotovo u odbrani. Umor je prisutan u odnosu na Evroligu, dva dupla programa, a to je možda moglo da se vidi u koncentraciji. Bez ikakvog povoda smo davali Partizanu priliku da se vrati - rekao je trener crveno belih.

 

Iako je njegov tim pobedio, Obradović nije mogao da bude zadovoljan viđenim na terenu.

 

- Možda je ovako i slađe, ali da sam zadovoljan nešto preterano, nisam. Samo rezultatom - oštar je Obradović.

 

Istakao je i da žali što je derbi odigran u ovakvim uslovima.

 

- Nije prava atmosfera, normalno je da si očekivao u drugim okolnostima da igraš, stalno se nadaš da ćeš opet da vidiš naše navijače najbolje na svetu, ali bitno je da smo pobedili, o načinu možemo da pričamo i analiziramo do sutra.

 

Na kraju je priznao i da je ovo najvažniji meč za crveno-bele, a osvrnuo se i na narednu utakmicu.

 

- Nama je najvažnija ova pobeda, jer je ABA liga prioritet i najvažnije za nas. Održali smo prednost i dobro je da smo pobedili i ovde. Efes nam dolazi, ekipa koja je TOP 4, a igramo samo sa njima u poslednje vreme. Verovatno ćemo i mi doći do programa sa manje putovanja - nada se Obradović.

 

Izvor : kurir sport / arena sport

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: