OD HVALOSPEVA O BRAKU DO RAZVODA! Šta je KRENULO PO ZLU u braku između Dalile i Dejana Dragojevića? (FOTO)

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević samo jedan dan pre nego što su ušli u Zadrugu proslavili su 5 godina braka.

 

Na svojim Instagram profilima, oboje su ostavili emotivne poruke, po kojima se da zaključiti da ljubav cveta i da ih vežu jake emocije i velika ljubav.

 

Ništa od ovog ne bi bilo čudno, da samo mesec dana od ulaska u rijaliti, ta velika ljubav i emocije su došli u krizu, pa se postavlja pitanje kako i zašto?

 

Šta je moglo da krene po zlu u zatvorenom prostoru, gde su usmereni jedno na drugo i kako to da baš to što su usmereni jedno na drugo, postane problem za Dalilu, jer je samo mesec dana u čestitki za godišnjicu braka, između ostalog napisala:

 

"Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili, niti ćemo?!"

 

Da li se Dalila zaista zaljubila u Filipa Cara i zašto je to što je ovaj rijaliti igrač pred svima priznao da je zaljubljen u nju, njoj postalo toliko bitno, ako je već napisala da se nikada nije razdvojila od Dejana i da nikada neće

Ako je zaista to napisala iz srca, zašto joj je pažnja drugog muškarca toliko privukla pažnju, da se odvojila od supruga, bez obzira što je tvrdila da nikada neće.

Ko bi rekao da će ova dečica izrasti u velike ljude..

Ko bi rekao da ćemo se jednog dana sresti u gradu stranom i tebi i meni..

Ko bi rekao da ćemo se od prvog dana zaljubiti jedno u drugo..

Ko bi rekao da ćemo se venčati u istom tom stranom gradu Beogradu..

Ko bi rekao da ćemo se toliko godina voleti…

Ko bi rekao da ćeš znati sve moje greške i mane u životu, a da ćeš i dalje ostati tu…

Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili, niti ćemo…

Ko bi rekao da sada slavimo 4 godine najlepšeg braka na svetu, koje bih poželela svakoj osobi…

Ko bi rekao?                                                                                                                                                                 04.09.2017-04.09.2021

Volim te zauvek Dejane Dragojeviću - napisala je Dalila uz emotikon srca.

 

S druge strane, Dejan je u emotivnoj poruci za Dalilu, povodom godišnjice braka napisao:

 

- 4 GODINE BRAKA! Dani prolaze, vreme ističe, a starost nam dolazi. Radujem se svemu što je bilo i što će biti...Volim naša buđenja, našu terasu i teme koje traju 15h...Volim te najviše na svetu

Dejan Dragojević i dalje mašta o toj starosti sa svojom suprugom i ako je suditi po njegovom ponašanju u Zadruzi, ostao je veran svemu što je napisao u poruci, ali... Očigledno nije do njega, bez obzira što Dalila ipak pokušava da predstavi suprotno!

 

Kako će se završiti ova ljubavno priča i da li su problemi postojali i pre rijaliti programa, ali su oboje to krili i predstavljali svoj brak kao idealnu zajednicu, pustićemo da vreme pokaže, jer negde je krenulo po zlu!

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: