Odgovor načelniku Opštine Sokolac Milovanu Bjelici

Jadna je kampanja koju zasnivate na radu elektrodistribucije. Bavite se materijom u koju se ne razumijete, širite dezinformacije i laži, sve u cilju postizanja jeftinih političkih poena. Očigledno je da nemate apsolutno ništa da ponudite narodu Sokoca i skrećete pažnju sa pravih problema. Uzimate sebi za pravo da ocijenjujete moj rad.

Moj rad ce ocijeniti moji pretpostavljeni i ljudi iz struke, a ne magacioner! Da ste pravi načelnik i predstavnik naroda pohvalili bi jučerašnji posao, gdje je konačno riješen problem čestih nestanaka struje na Đurkovića brdu (investicija od 16000km), a vi ste jedva dočekali havariju na TS Knežinska 2 da pljujete po elektrodistribuciji. Objava „strava i užas“ zbog nestanka struje na jednom trafo području je krajnje skandalozna i bezobrazna. Zar nije „strava i užas“ stanje u Opštini Sokolac gdje plata kasni pet mjeseci, gdje nisu uplaćeni doprinosi pet mjeseci, gdje je ljudima uskraćeno pravo na liječenje, gdje nema naknade za prevoz godinu dana?
Možda je vrijeme da se pozabavite tim problemima,možda je vrijeme da stanovnici Sokoca saznaju istinu o Vašem „radu“?
Obmanjujete javnost da je loš napon na izvorištu Bioštica da bi to trebalo popraviti kako bi „pumpe bolje bacale vodu“. Evo otvoreno Vam kažem da je to čista laž i da je napon na vrelu idealan. Možda bi trebali da objasnite narodu Sokoca zašto niste imali vode dva dana?
Odgovorno tvrdim da je došlo vrijeme da Elektrodistribucija Pale ulaže u sokolačku mrežu i da ce investicija ići u pravom smijeru, na rekostrukcije dalekovoda što je opšti interes, a ne kao do sada. Prošlo je vrijeme kada ste od bivšeg direktora dobijali stubove i kabal u predizbornim kampanjama. Očigledno Vas to najviše i boli.
Takođe, hoću da upoznam građane Sokoca da Elektrodistribucija nema nikakve veze sa gradskom rasvjetom i ne vrši održavanje.
 
 
Sokolac 21.10.2020.                                                                                      Srđan Knežević
Upravnik RJ Sokolac, Elektrodistribucija Pale

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: