ODLUČENO! OVAJ NAŠ POZNATI GLUMAC ĆE IGRATI ARKANA U NOVOJ SERIJI: U njegovom liku su prepoznali komandanta!

Poznati glumac se u trileru reditelja i scenariste Bobana Skerlića našao u ulozi Cecinog pokojnog muža

Poznati glumac se u trileru reditelja i scenariste Bobana Skerlića našao u ulozi Cecinog pokojnog muža, a mnogi su u njegovom liku prepoznali komandanta Srpske dobrovoljačke garde ubijenog 15. januara 2000. godine.

Petar Benčina igra antiheroja Tigra, ulogu inspirisanu Željkom Ražnatovićem, koji će u prvoj epizodi biti svirepo ubijen u hotelu Petar Benčina u novoj seriji "Klan" igra Tigra, ulogu antiheroja inspirisanu likom i delom Željka Ražnatovića Arkana!

Petar Benčinafoto: Promo

Intrigantna tema

 

- Benčina igra mafijaša koji u prvoj epizodi sa ženom dolazi u jedan hotel u Beogradu. Dok njegova supruga razgleda garderobu u buticima, Tigra surovo likvidiraju. U toj sceni su mnogi prepoznali Cecu i Arkana, iako se njihovi likovi u seriji pojavljuju pod drugim imenima - otkriva izvor Informera blizak producentima i dodaje da je reč o veoma intrigantnoj temi:

Arkanfoto: printscreen

- Arkanova smrt i dan-danas veoma zanima javnost, iako je od tada prošlo više od 20 godina. Do sada se nijedan film niti serija nisu bavili tim ubistvom, pa nam je bilo zanimljivo da napravimo rekonstrukciju čitavog događaja i ubacimo je u seriju - Piše Informer

izvor: informer/espreso

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: