"ODMAH GA PROTERATI IZ SRBIJE" - Keba se slikao sa srpskim KRVNIKOM! Izazvao BES, pozivaju na BOJKOT!

Šokirani su svi!

Pevač Dragan Kojić Keba razbesneo je tviteraša nakon što je socijalnim mrežama počela da se širi njegova stara fotografija s ratnim zločincem Naserom Orićem.

Dragan Kojić Keba
Dragan Kojić Keba
Foto: Srbija Danas

Pomenuta fotografija nastala je u Sarajevu, pre više od decenije i po, ali je poslednjih dana postala viralna na ovoj društvenoj mreži.

 
 

Ispod jednog od profila na kojem se pojavila sporna fotografija na Kebin račun napisane su salve uvreda i prizivki.

 

Pošto su se ispod tvita sa Naserovom i Kebinom fotogorafijom nizali uvredljivi komentari, bilo je i predloga da se folker prograsi “personom non grata” u Srbiji. Međutim, nisu zaobišli ni njegovog sina Igora Kojića, koji je do nedavno bio u braku sa Severinom.

— Sin mu navija za ustaše, on se slika s Naserom. Proglasimo ga personom non grata. Bojkot ovog nazovi pevača! Nebitno je što je ovo stara slika. Debilčina živi u našoj zemlji i dalje. Da li on zna s kim se slikao uopšte? Proterati iz Srbije. Od Kebe i ne možemo očekivati da bude Srbin i patriota, problem je kad pojedini Srbi podržavaju zločince – jedan je od oštrih komentara.

 

dragan-kojic-keba
Foto: Srbija Danas

Podsetimo, Keba se pre nekoliko godina, kad je sporna fotka dospela u javnost, pravdao da ne zna ko je Orić.

- Ne poznajem Orića! Moj posao je da pevam, a nikome ne pišu na čelu podaci iz lične karte. Nisam registrovao Nasera u bekstejdžu, a i da jesam, ne znam da li bih ga prepoznao. Ako sam se i slikao s njim, ne vidim ništa loše u tome. U njegovoj vikendici nikad nisam bio - rekao je tada Keba.

Izvor: srbijadanas.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: