OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE SVE SMESTIO NOVAKU: Ćutao 4 dana, pa MUCAO pred TV kamerama - "Evo da li će Đoković igrati!"

Konačno se oglasio čovek koga svi smatraju krivim za Novakove muke u Australiji.

Novak Đoković je četvrtu noć zaredom proveo u imigracionom centru, a u ponedeljak po lokalnom vremenu, odnosu u noći između nedelje i ponedeljka po našem - saznaće da li ostaje u Melburnu ili će biti deportovan!

Razloga za potpuni fijasko ima mnogo. Đoković je dobio "medicinsko izuzeće" i sa tim dokumentom se pojavio u Australiji, ali zbog političkog haosa, kao i zbog "super agenta", prvo su ga maltretirali čitavu noć, a onda ga prebacili u "hotel" dok ne sazna odluku. Sada se prvi put od tog haosa oglasio i najodgovorniji...

U pitanju je predsednik Teniskog saveza Australije Krejg Tajli koji je Novaku Đokoviću dao uverenje da je za medicinsko izuzeće dovoljno da je u prethodnih šest meseci bio zaražen korona virusom.

Kao što se vidi u dokumentima, Novak je baš po tom osnovu i dobio izuzeće, ali onda je doživeo pravi šok na aerodromu.

Od tada se Krejg Tajli "sakrio sa lica zemlje", a prvi put se pojavio tek ovog jutra gostujući na jednoj TV stanici u Australiji gde je bilo vidljivo da mu je teško da govori o celom incidentu. Mucao je i teško se snalazio na pitanja novinara, ali je na kraju podržao Novaka Đokovića odbijajući da objasni ko je kriv.

"Od početka smo govorili da su apsolutni prioritet građani Australije. Za to smo uveli pravilo o vakcinaciji, sada je 97% tenisera vakcinisano, to je zbog naših mera. Tokom toga uveli smo i medicinska izuzeća, bilo je konfliktnih informacija, hteli smo od početka da budemo ispravni, ali... Sve informacije koje smo imali i dali igračima su bili tačne. Radili smo sa viktorijanskim vlastima i one su dale dve nezavisna medicinske komisije. Koga treba da krivimo? Nećemo nikoga. Postoji puno kontradiktornih informacija, svake nedelje smo pričali sa vlastima... Sve se dešava zbog promene pravila", kazao je Krejg Tajli kome se nije dopalo što su mnogi njega okrivili.

"Da li sam ja kriv? Neću nikoga da krivim... Voleo bih da Novak Đoković igra".

Tako misle i mnogi drugi, pa je ispred "hotela" u kome se Novak Đoković nalazi veliki broj navijača koji mu pevaju i skandiraju,podršku dobija i iz Beograda, a gle čuda na njegovoj strani je čak i Nik Kirjos.

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: