Oglasio se Đoković nakon poraza u Londonu od Thiema

Gledali smo sjajan meč pomenutih tenisera, a duel je trajao skoro tri sata. Veoma mali broj grešaka na svom servisu dovelo nas je da gledamo skoro svaki mogući gem, izuzev jednog koji se nije desio u prvom setu meča. 

Navijači Novaka Đokovića su tužni i razočarani, obzirom da su očekivali da će sustići rekord Rogera Federera, koji ima šest osvojenih trofeja u Londonu, dok njihov idol trofej manje. Za takvu priliku će morati čekati narednu godinu, a ove godine ćemo vidjeti novog osvajača Završnog Mastersa u Lononu jer ni Thiem, ni drugi polufinalni par Nadal - Medvedev, nisu dizali pobjednički trofej u ovoj dvorani. 

"Bio je veoma izjednačen meč od početka do kraja. Treći set smo obojica dobro servirali, fer je bio da se odluči taj brejk. Nestvarno je šta je on uradio od 0-4 u taj brejku. Ne mislim da sam igrao loše. Mislim da sam ubacio svaki prvi servis, ali on je razarao loptu sa obje strane, odigrao nekoliko kratkih slajsova pod uglom. Kontrolisao sam meč na 4-0, mislio sam da sam blizu pobjede, ali on mi ju je oduzeo. Bio je hrabar i sve je funkcionisalo", rekao je Đoković i dodao:

"Ne znam da li mi se ikada ovako nešto desilo – nekada kada zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, njemu je ušlo. Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je loptu svom snagom i sve je ulazilo. Kada se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, uradio je sve kako treba od 0-4, moram da mu skinem kapu i da mu čestitam. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao loptu, ali on je uništavao loptu, igrao je sjajno".

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: