OGLASIO SE VUČIĆ! Uputio poruku svim članovima Kriznog štaba na čelu sa dr Konom (FOTO)

Nakon svakodnevnih napada na rad i članova Kriznog štaba za vanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa u Srbiji, oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i uputio javno izvinjenje svim članovima.

Naime, i pored svih napora i truda koji ulažu svi članovi Kriznog štaba od početka epidemije, svi lekari države Srbije, kao i Vlada Srbije donošenjem svih mera kako bi zaštitili građane od opake pošasti i spasili što više života naših građana, vodeći računa da ne dođe do ugrožavanja bilo koje sfere poslovanja i pružajući narodu priliku da živi normalnim životom, koliko je to u ovom trenutku moguće, nekima ni to nije dovoljno pa nastavljaju da upućuju negativne komentare na rad članova Kriznog štaba i povezuju ih sa predsednikom Vučićem i njegovom strankom.

Ovim povodom oglasio se i predsednik Srbije na svom Instagram profilu i uputio javno izvinjenje svim članovima Kriznog štaba zbog ovakvih negativnih komentara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram profilu.

SrbijaDanas

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: