OKO JOJ JE BILO ZATVORENO, USTA RAZVALJENA... Mirko Gavrić izneo užasne detalje nasila Gagija Đoganija nad Anabelom, Luna nije mogla da zaustavi suze!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dugogodišnju prijatelj Anabele Atijas, Mirko Gavrić, je nedavno ušao u "Zadrugu" gde je rešio da otkrije sve detalje Anabelinog i Gagijevog braka, kao iz Luninog života.

Kao, neko koga su i Anabela i Gagi navodili kao svedoka za sve što su iznosili jedno o drugom, Mirko je sada rešio da ispriča sve o nasilju koje je Anabela trpela od Gagija. Dok je on pričao, Luna nije mogla da suzdrži suze, te ju je Anabela tešila.

Pre nego što krenem da pričam, moram da kažem da sam sedeo sa Lunom i Anabelom i rekao da ne mogu da imam drugačiji odnos sa Gagijem. Ako kažem nešto ružno za Gagija dobiću plus kod Anabele a minus kod Lune i obrnuto. Našao sam mu se, provodio vreme sa njim i davao mu savete. Nikada ne bih pričao o detaljima iz života mojih prijatelja, Anabela mi je zamerila što sam mnoge stvari prećutao ali sam joj tako dokazao da sam lojalan prijatelj. Kad mi se nešto poveri nikada o tome ne bih pričao. Oni su sami pričali o tome a mene stavljali kao svedoka. Svako od nas je dete i trebalo bi da zaštiti svoje roditelje, meni je zasmetalo što je Luna uputila ružne reči svojim roditeljima. Ja sam dokaz kako izgleda čovek koji okrene leđa svima zbog pogrešnog izbora. Ja sam rekao Luni da ona i Marko ne treba da ulaze u vređanje roditelja, to napolju izgleda odvratno. S druge strane Gagi nikad nije pokazao zaštitu Anabele, kao majku svoje dece. Za neke stvari sam bio svedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsetiti da je Gagi prvi na "Farmi" pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču. Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u celu priču još pre tri godine. Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sedela iza, on je vozio. On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom. Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vređao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno - počeo je Mirko, a zatim se uključila Anabela.

 

- Ja znam šta je bila inicijalna kapisla. Ja sam bila pozvana od strane njegovog brata Đoleta da porazgovaramo, mi smo pričali o Gagiju, njemu se to nije dopalo. Vređao me je zbog tog susreta, a ja sam mu rekla da Đole ispada bolji čovek od tebe, njega je to isprovociralo - dodala je Anabela, a onda je Gagi odmah odgovorio.

- Nisam bio ljubomoran na brata, nego je vređala mog brata, nije mi to lično rekla već je razgovarala sa mojim bratom bez mog pitanja.

- Htela sam da mi njegov brat pomogne oko Gagijevog problema. Onda me je Baki zvao da smirim neku njegovu devojku. Mi smo pričale o Đoletu i Gagiju, rekla sam joj da njegov brat neće da mu pomogne, pohvalila sam taj razgovor. To je Gagi saznao od te Bakijeve devojke. To je bilo pre razvoda. Onda je Gagi meni u toj vožnji počeo da psuje. Njega je zabolelo što sam ja u razgovoru sa tom devojkom pohvalila brata Đoleta - rekla je Atijasova.

- Tražio sam da mi kaže da se čula sa tom devojkom Bakijevom, ja sam je pozvao a ona je potvrdila da se čula sa tobom. Anabela je mene lagala, i ja sam se zbog toga iznerivao - rekao je Gagi.


- On je počeo da vređa, onda je stao, ja sam zatvorila sva vrata, Gagi je počeo da lupa na prozore, Anabela je otključala vrata, on je skočio na nju i počeo da je pesniči u glavu. Ja sam skočio na njega, pokušao da ga skinem. Mene je čak par puta laktom udario, nisam uspeo da ga savladam, hteo sam da ih razdvojim - nastavio je Mirko.

- Nemoj da se smeješ i da dobacuješ, nije ništa smešno - vikala je Luna na Gagija nakon što je čula strašne stvari koje su Anabela i Mirko izneli, dok je Gagi sve negirao.

- Video sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u levoj dojci joj se pomerio implant. Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: "Sada idete da pevate ovakvi". Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače... Ja sam mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gde da ode. Kako je vreme prolazilo, izgledalo je sve jezivije - nastavio je Gavrić.

- Ja ne mogu da slušam ovo. Ja sam kriva što je ona dobijala batine, nisam ga ja navela da je on bije - vikala je Luna kroz suze.

Izvor ljubaznošću : IDJTV

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano