ON JE UPRAVO UŠAO U ZADRUGU! Večeras se menja tok rijalitija! Oglasio se pred ulazak - kratko i JASNO!

Kako su gledaoci već navikli, večeras će u rijalitiju "Zadruga" uslediti nastavak prikazivanja snimaka, a zadrugari su već zauzeli svoja mesta. Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće, pa je sve spremno za suočavanje sa svim onim što su zadrugari pokušali da sakriju jedni od drugih, ali i od kamera.

Tokom prethodne večeri zadrugari su imali priliku da pogledaju samo delić onoga što se dešavalo tokom protekle nedelje, a s obzirom da se odnosi i situacije menjaju iz sata u sat, ima još mnogo toga sa čim će biti suočeni, a čemu se ne nadaju.

 

Milan Milošević
Milan Milošević
Foto: Srbija Danas
 

Upravo se ove emisije zadrugari najviše plaše, s obzirom da se neretko, tokom pitanja gledalaca ili novinara pravdaju amnezijom, a onda ih snimci demantuju i čitava istina izađe na videlo. Turbulentni ljubavni odnosi, poput veze Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša svakodnevna su tema među zadrugarima, kao i relacija Mine Vrbaški i Filipa Cara, ali i Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, koji i dalje nisu spremni da priznaju svoje emocije i uplove u emotivni odnos, a sve više problema imaju.

Svoj ulazak voditelj Milan Milošević najavio je putem storija na Instagramu, uz kratku i jasnu poruku: "Danas nastavljamo..."

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: