ONA JE GROM! Svima pala vilica kad su videli nove fotografije Jelene Karleuše u bikiniju (foto)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pop diva Jelena Karleuša ne prestaje da iznenađuje svojim izgledom. Ona je i tokom izolacije nastavila da vodi računa o ishrani i zdravom načinu života. Članica žirija u "Zvezdama Granda" drastično je smršala, a kad je objavila novu fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu "zapalila" je Instagram. "Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek’ crknu hejteri!", poručila je nedavno na svom Instagram profilu. Jelena je odavno zacrtala da će svoju liniju dovesti do savršenstva i u tom je uspela.

 

Pop diva nikad nije krila da je davno povećala grudi, a pobornik je i estetskih korekcija o čemu je pričala u televizijskim emisijama. 

"Ja sam neko ko je davno, davno uradio povećanje grudi. Kada je reč o licu, ja sam neko ko će u avgustu napuniti 40 godina. Konkretno, kada je reč o mom licu, ja sam odlučila kada počnem da radim sitne korekcije bora, botoksa, da uradim kod čoveka koji će to uraditi na najbolji mogući način", rekla je Jelena, a na pitanje da li bi ponovo otišla "pod nož" rekla je:

"Da kažem da ja to nikad neću uraditi, bila bi velika laž. Zašto da svoje telo ne dovedem do savršenstva? Umesto da u novinama piše: 'Ugojila se', 'Stigle su je godine', zašto da za mene ne pišu izgleda bolje nego ikad. Pričam o svim ženama, jer to mnogo znači kada je reč o samopouzdanju."

pruzeto:https://grand.online/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano