ONA PLAČE, KRISTIJAN JE GRLI! TI si zvezda, ti sijaš... Miljana je oterala Goluboviću u naručje! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima, posle emisije "Pitanja gledalaca" Zvezdana Stevanović je otišla u Pab kod Kristijana Golubovića.

Zvezdana je u Pabu počela da plače, a sve vreme ju je Golubović tešio. Razlog njene tuge, bilo je takmičenje u Beloj kući pod nazivom "Pevački obračun".

Tokom takmičenja, Miljana Kulić koja je bila u žiriju napala je Zvezdanu posle njenog nastupa, i iznela niz uvreda na njen račun zvog čega je reagovao i Kristijan koji je Kulićevu počeo da prska vodom.

Zvezdanu su upravo sada sustigle teške reči Kulićeve, pa je briznula u plač.

- Postala sam svesna svega i ne mogu više! Juče kad sam trebala da zablistam, nisam. osećam da svi hoće ad me  ponižavaju i da me predstave kao dno dna! Krenula je da me ugnjetava kad sam trebala da izdomoniram, a danas mi se izvinjava na radiju - rekla je Zvezdana.

- Ti si naša zvezda i sijaš za nas, niko ne sme da te dira! Ma ona je psihički bolesnik, a ja za nju nemam nijednu lepu reč, sem što je rodila dete - rekao je Kristijan.

Zadruga 4 - Kristijan teši Zvezdanu koja plače zbog Miljane - 12.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

SrbijaDanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: