"ONO JE STRAŠNO ZA VIDETI!" Zadrugarka ŠOKIRANA nakon SINOĆNJEG KRVOPROLIĆA, poručila da je Dalila KRIVA ZA SVE

U emisiji ''Pitam za druga'', gost u studiju je bivša zadrugarka, Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića.

Jovana je prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi"

 Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro - priča Jovana.

 

Ovom prilikom otkrila je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

 

Jovana Ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

- Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se - zaključila je misica.

Prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

- To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno - priča Ljubisavljevićeva

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano