OPAKA BOLEST JE POKOSILA Tragedija uništila Kristijana Golubovića - Suze i jecaji zbog njene SMRTI

Nikad se nisu venčali, ali živeli su kao da su u braku. Mnogo su želeli da dobiju dete, međutim, Danijela nije mogla da zatrudni.

Kristijan je oduvek bio magnet za lepši pol, ali njegova najveća ljubav je nevenčana supruga Danijela. Najveći životni poraz Golubović je doživeo kad je preminula od raka dojke.

Danijela Đukić, Kristijanova nevenčana supruga koja je preminula od raka dojke 2009, bila je i ostala Golubovićeva najveća ljubav! S godinu dana mlađom frizerkom iz Beograda upoznao se kao tinejdžer 1983. godine. Kada Kristijan govori o njoj, uvek naglašava kakva je lepotica bila! Govorio je da je imala osmeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo. - rekao je za Kurir Stars njihov zajednički prijatelj.

Nikad se nisu venčali, ali živeli su kao da su u braku. Mnogo su želeli da dobiju dete, međutim, Danijela nije mogla da zatrudni.

 
 

- Bila je to velika ljubav, koju su želeli da krunišu rođenjem deteta. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo i na kraju su otišli kod lekara Danijela je primala hormonsku terapiju i uspela da zatrudni. Bili su presrećni kad su saznali za trudnoću. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj, jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vreme - ispričao je za Kurir Stars Kristijanov rođak, koji kaže da je Golubović uvek bio u kontaktu s Danijelom, pogotovo u danima njene borbe sa opakom bolešću.

 

kristijan-golubovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Kad je saznala da boluje od raka dojke, pozvala ga je telefonom i zatražila od njega oproštaj za sve ružne stvari koje je doživeo od nje. Naime, bila mu je zabranila da viđa sina čak sedam godina i molila ga je da joj to oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti, rekao joj je da joj je sve oprostio i na sve moguće načine je pokušao da je spase. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, pratio je Danijelu na preglede, terapije, zvao je poznanike koji imaju veze s medicinom da joj pomognu - rekao je član Golubovićeve porodice i dodaje da je Kristijan bio spreman da život da za nju, samo da preživi. Nažalost, Danijela nije uspela da pobedi bolest i preminula je 2009. Kristijanu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savesti zbog Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina. On takođe naglašava da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

 

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: