Opaka bolest je uzela i njega: Preminuo sjajni Tihomir Arsić

Tihomir Arsić preminuo je danas u 63. godini života. Tužne vesti potvrdili su za medije u Narodnom pozorištu. Glumac se lavovski borio sa rakom pankreasa, ali je, nažalost, bolest bila jača. Koliko je voleo život i koliko se nadao da će mu biti bolje, nedavno je u jednom od svojih poslednjih intervjua i rekao.

– Pankreas je sada odlično i tu gajim malu nadu. Osećam se i ponašam kao da sam besmrtan. Ako ti je već ostalo nekoliko meseci, ili koja godina života, onda treba to vreme da provedeš u sreći i veselju. Čudan je taj moj tumor na jetri. Ne možemo mu ništa. Mutira. Poslednja hemioterapija nije dala rezultate. Možda je moja jetra uvežbana da podnosi svašta. Nadam se da ćemo ubosti terapiju na koju će reagovati. Kao posledica operacije pankreasa i lečenja pojavio mi se povišen šećer, ali nisam znao. Gubio sam na težini misleći da je to od hemiopterapije, a tek sam u maju ove godine saznao pravi razlog – iskreno je govorio Tihomir u oktobru za “Gloriju”

Glumac je priznao i da je baš pred snimanje filma o čoveku koji umire od raka otkrio loše vesti.

– U maju prošle godine sam se pripremao za opskurnu filmsku ulogu čoveka koji umire od raka. Pet meseci sam se pripremao za taj lik, prvi put sam išao u teretanu i trenirao boks, Malo pre početka snimanja, koje je trebalo da traje dva i po meseca i bude vrlo zahtevno, preventivno sam otišao kod lekara na detaljnije preglede. Kako skoro 20 godina nisam igrao tako veliku ulogu na filmu, mislio sam da je u redu da budem siguran da sam dobro i da neću morati da pravim pauzu. Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa – otkrio je nedavno glumac za magazin Gloria.

Hello Magazin

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: