Osobe sa PLAVIM OČIMA imaju najljepšu dušu i najviše vole
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pozdrav naši dragi i poštovani čitaoci, i ovom prilikom donosimo vam jedan izuzetno zanimljiv tekst. Naš fizički izgled otkriva mnogo toga o nama. Ono što je najupečatljivije na nama i što govori najviše o našem karakteru i unutrašnjoj ljepoti jeste boja naših očiju. Svaka boja očiju krije neke specifičnosti duše, a mi ćemo se danas zadržati samo na jednoj i to onoj koja je većini ljudi najprivlačnija i najpoželjnija, a to je plava boja očiju.

Osobe sa plavim očima osim što su fizički najljepše, one posjeduju i zavidnu psihičku odnosno unutrašnju ljepotu. Njihova duša je iskrena i čista poput bijelog labuda. Upravo takvo nešto lijepo, bijelo i čisto poput bijelog labuda može metaforično da predstavi iskrenost, čistoću i ljepotu koja se krije u unutrašnjosti osoba sa najljepšom odnosno plavom bojom očiju. One su  toliko dobre i neiskvarene osobe da nikada i nikome ne bi mogle da požele zlo i nesreću, a kamoli da to nekome učine, pa čak ni onim zlim ljudima koji su ih duboko povrijedili. Kod ovih predivnih osoba srce je toliko veliko da prašta i neke stvari koje su teške za oprostiti i vode se samo time da Bog svakome daje onako kako je zaslužio. Nisu osvetoljubive jer znaju da osveta nije zdrava reakcija i nije u skladu sa ljepotom i čistoćom njihove duše. Vole da pomognu ljudima kada se nađu u nekoj nevolji ili problemu ne očekujući ništa zauzvrat, pa čak ni zahvalnost. Najveću sreću i zadovoljstvo im predstavlja svijest o tome da su učinile dobro i humano djelo. Tada se u potpunosti osjećaju ispunjeno.

Osobe sa plavim očima istinski znaju da osjete i pokažu ljubav. Vole svima da pomažu i nikome ne žele zlo, što je navedeno u prvom pasusu, ali svoju ljubav ne poklanjaju svakome. To je ipak nešto što treba kod njih da se zasluži. Osobe sa ovom predivnom bojom očiju, rijetko iskreno vole, ali kada vole, vole do srži i spremne su ako treba dati i zadnju kap krvi za osobe koje su uspjele da se ugnijezde u njihovom srcu. Za svoje voljene osobe cijelo vrijeme su na raspolaganju. Uvijek su spremne da ih pažljivo i sa razumijevanjem saslušOvaj članak vam donosi zanimljive činjenice o osobama sa plavim očimaaju, a kada im je potrebna pomoć ili ako se nađu u nekoj opasnosti, spremne su čak i sebe da požrtvuju i da rizikuju i sopstvenu dobrobit radi  sreće i bezbjednosti osoba prema kojima osjećaju ljubav.

Ukoliko za ljubavne partnere imate osobe suprotnog pola sa plavom bojom očiju, niste ni svjesni koliki ste sretnici jer toliku sreću je prosto nemoguće i zamisliti, a kamoli je biti svjestan. Možete da budete 100 % sigurni da pokraj sebe imate iskrene partnere koji su Vam vjerni, jer njihova čista duša nije sposobna za suprotno. Takve osobe suprotnog pola pružiće Vam svu moguću ljubav i pažnju ovog svijeta samo ako zaslužite, ali ako slučajno vi uradite nešto što nije u skladu sa njihovim shvatanjem na primjer da im budete nevjerni ili da vrlo često zaobilazite istinu, u stanju su da odu i nikada se više ne vrate, bez obzira na to koliko njihova ljubav prema vama bila jaka.

Dragi čitaoci, ukoliko ste Vi osoba sa plavim očima ili imate jednu takvu u svojoj blizini, onda niste ni svjesni kakvo neprocjenjivo blago posjedujete. Nadamo se da ste uživali dok ste čitali i ovaj naš tekst i da ćete nastaviti i dalje da nas pratite i čitate.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano