OSTALO JE JOŠ SAMO 12 SATI: Potvrđeno ispred produkcije - Večeras u Zadruzi VANREDNO, veliki POVRATAK!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Navikli smo da nas produkcija "Zadruge" svako malo iznenađuje, a osim što sinoć nisu održane nominacije, što znači da ove nedelje neće biti ni izbacivanja, za večeras je najavljeno vanredno ubacivanje!

Na društvenim mrežama se već uveliko raspravlja o tome ko bi mogao biti novi učesnik "Zadruge", a najviše se sumnja da će to biti jedna od najkontroverznijih učesnica ikada - Tara Simov!

Kako je njena neprežaljena ljubav Mateja Matijević nedavno uplovio u vezu sa Minom Vrbaški, koju su sinoć i ozvaničili, gledaoci smatraju da je ovo idealan trenutak za Tarin povratak. 

 

Tara Simov
Tara Simov
Foto: Instagram prinscreen/tarasimov

Simova je dala svoj komentar o novoj vezi svog bivšeg dečka na Instagramu:

 Bolje ko snajka prostitutka slažem se - napisala je Tara aludirajući na to što nikada nije bila prihvaćena od strane Matejine porodice, ali i na priznanje Vrbaški da se pre nekoliko godina bavila najstarijim zanatom. 

 

Tara Simov
Tara Simov
Foto: Instagram prinscreen/tarasimov

Pored toga, Tara je objavila i sve muškarce iz pet sezona Zadruge sa kojima je Mina bila, uz podsmeh i podrugljivi komentar. 

 

Tara Simov
Tara Simov
Foto: Instagram prinscreen/tarasimov

Da li će se večeras ponovo u Belu kuću useliti diskvalifikovana Tara ili je ipak neko drugi u pitanju, saznaćemo za 12 sati.

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano