"OTAC JOJ JE IZGOREO U POŽARU KADA JE BILA MALA" Isplivali JEZIVI DETALJI iz prošlosti učesnice rijalitija
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ovoga jutra u Zadruzi, Stefan Šebez se pokazao kao pravi džentlmen ovog jutra. Naime, on se ponudio da Milici Kemez pruži poseban ugođaj, sređujući joj frizuru.

Uzeo je četku, a potom je očešljao i sredio njenu kosu. U jednom momentu je došao i Borivoje Marinković Bora Santana, kom sigurno nije bilo prijatno. Potom su se dotakli Andree Anđelković Ree i njenog priznanja da joj se Toma Panić dopao. Podsećamo, ona je to potvrdila i sinoć tokom "Igre istine".

- Napolju sam čula da ima tužnu životnu priču a ona mi rekla da su njeni imućni - rekla je Tara.

- Čula sam da je prozivaju da je aljkava, i ja sam je odbranila za stolom, a onda mi ona prišla da se zahvali, i posle me isprozivali jer sam je branila - rekla je Milica.

- Ja sam joj rekla, ako nemaš, to je okej, ne znam što se stidiš, ona pominje neke cifre, kao "Ovo je moj prsluk od 200 evra" - dodala je Ana.

- Juče je došla na radio, i ja je pitala, da li se šali da je zaljubljena, ona kao: "Ne" i ja rekla okej, doviđenja kao - rekla je Milica.

- Ja samo znam za tu životnu priču, da joj je otac izgoreo u nekom požaru i to je sve - dodala je Tara.

Zadruga 4 - Zadrugari ogovaraju Andreu Anđelković -10.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano