REAGOVALA POLICIJA! Otac Sanje Stanković izneo ŠOK PRIČU - Majka joj puni GLAVU, nije mogla da živi od LJUBAVNIKA!

tarleta Sanja Stanković je prethodnih dana u rijalitiju "Zadruga" govorila o svom tati Novici Stankoviću, kako nisu u dobrom odnosu i kako je očuh navodno voli više od rođenog oca.

Oglasio se Novica, voljan da otkrije šta je zapravo istina u svemu što je njegova ćerka iznela u javnost.

- Bio sam na terenu, ali sam čuo sve što je Sanja govorila o meni. Ona je u našoj kući uvek dobrodošla, kao što zna i sama. Nije tačno da je nisam zvao na slavu, kao što je pričala u rijalitiju, to je njoj majka punila glavu. Imam dokaz, pustio sam joj poruku i zvao, ali je ona tada promenila broj, što nisam znao - rekao nam je Novica i poslao skrinšot poruke, bez njenog odgovora.

 
 
sanja stanković
Foto: Privatna arhiva

Stanković je otkrio i kada su počele prve nesuglasice u njihovom odnosu. Priznao nam je da nije podržavao njenu vezu sa devojkom, Jovanom Tomić Matorom, ali da je i pored toga želeo da dođe kao njena podrška u studio.

- Nisam bio za njenu vezu sa Jovanom. Nisam podržavao, ali sam i pored toga bio tu za nju. Nisam je osuđivao zbog toga. Gostovao sam i u studiju kao njena podrška, ona je posle zamerila, mislila je kako preko nje želim popularnost. Mene javni svet ne zanima, nikada nisam želeo da uđem u rijaliti - priznao nam je Sanjin otac.

novica stanković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Aktuelna zadrugarka je često dolazila kod svoje porodice u Bor, ali krišom, pošto joj je majka Brankica, kako Novica tvrdi, branila da se viđa sa njima.

- Ona je često krišom dolazila, Brankica je veoma stroga, branila joj je da se viđa sa nama. Sanja je kod nas uživala, sećam se kada je rekla: "Ja kod vas mogu da se odmorim kao čovek, a to kod kuće ne mogu od...", pa, od ljubavnika maminih, tako ću reći - izneo je on, a zatim se prisetio užasne scene koja se desila kada je Sanja imala 5 godina.

sanja stanković
Foto: Privatna arhiva

- Sanjina baka me je zvala jedne noći da dođem po Sanju, da je uzmem, da joj budem staratelj. Desila se strašna scena, morala je da reaguje policija. Ja sam hteo da odem po nju, ali pošto je Brankica staratelj nisam smeo tek tako da je uzmem, policija bi se meni zakačila na vrat. Baka je bila uz nju tada, posle je došla policija da reši slučaj - prisetio se Novica scene iz detinjstva.

Na pitanje da li bi voleo da se čuje sa svojom ćerkom i reši odnose, Stanković je rekao:

- Voleo bih da me pozovu, da pričam sa njom. Voleo bih i da je vidim. Rado bih se oglasio pozivu produkcije Pinka, imam šta da joj kaže. Ako ne, sačekaću da izađe pa ću razgovarati sa njom - rekao je Novica Stanković za naš portal.

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: