'OTKAČI SE TE BUDALE!' Miki poručio Viktoriji da je Osmakčić okidač njenih LOŠIH DELA, pa joj dao savet da je vreme za OVU PROMENU! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Da li će ga poslušati?!

Viktorija Viki Mitrović je nakon histeričnog napada na svog dečka Marka Osmakčića i lupanja na kapiju otišla kod Mikija Đuričića u rehabilitaciju gde je odlučila da se smiri i sabere svoje misli. Đuričić joj je dao par saveta kako da se ponaša i na koji način da nastavi sa svojim boravkom u najgledanijem rijaliti formatu "Zadruga 5".

 

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

 

Mene nervira to što si bila dobra kada si svima ispričala svoju tužnu priču, a sada već nisi dobra. Sada me boli ku*ac za sve. Ali većina njih će sada da kaže, ma kur*etina. Region je sluša kroz šta si prošla, a onda kada si se zaljubila sada si kriva za sve. Razumeš? Ti više nisi ista devojka. Ne mogu ja da ti pričam o tome - počeo je Miki.

Ja ne mogu više, na lekovima sam, osušila sam se - žalila se Viki.

Jesi ti retardirana. Nemoj onda da ulaziš u to ludilo više. Što si se zaljubila. Kada izađeš započni nešto novo. Ja tebe razumem ali nije rešenje da odeš kući ovakva. Nervno si rastrojena, prebila si devojku ni krivu ni dužnu. Popravi se, izvini se kome treba. Otkači se ove budale. Najlakše je otići kući. Šta je tvoja budućnost? Da se kur*aš? Jesi zato ušla u rijaliti? Moraš da snosiš posledice, ja u ovim godinama snosim posledice, pa šta da radim. Raskini sa tom budalom - savetovao je Miki.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V./pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano