OTKRIJTE ŠTA POTISKUJETE U SEBI! Izaberite osobu sa slike koja vas najviše plaši!

Izaberite osobu sa fotografije koja vas najviše plaši i pogledajte šta to otkriva o vama:

OTKRIJTE ŠTA POTISKUJETE U SEBI! Izaberite osobu sa slike koja vas najviše plaši!

Slika 1: Sadista

 

Ako vas najviše plaši prva osoba sa fotografije, verovatno imate autoritativni stav poput roditelja ili učitelja. Potiskujete činjenicu da volite da dominirate nad drugima, kao što su drugi vladali nad vama tokom vašeg odrastanja. Vi ste "pasivni" i prijateljski raspoloženi, volite da ugađate drugima, ali imate sklonost da budete defanzivni ili pasivno-agresivni kada se osećate ugroženo. Duboko u sebi, volite da vidite patnje drugih ljudi, fizički ili emocionalno.

 

Slika 2: Epileptičar

 

Ako vas najviše plaši osoba sa druge fotografije, verovatno reagujete na pokrete prilično intenzivno i potiskujete negativne emocije. Mnogo se trudite da ta osećanja nikada ne pokažete drugima, a da biste to sakrili, veoma ste prijateljski nastrojeni prema prema drugima i oni vas doživljavaju kao mirnu i pouzdanu osobu. Pod pritiskom, ipak, umete da "eksplodirate".

 

Slika 3: Katatoničar

 

"Katatoničar" je inteligentan čovek sa "superaktivnim umom." Da biste se borili protiv ove specifične aktivnosti svog mozga najverovatnije se ponašate veoma poslušno, spremni ste da zadržavate svoje misle i čak da dozvolite da drugi vladaju vama. To znači da često poričete svoje emocionalne i fizičke potrebe i želje, zbog čega se ponekad osećate kao da niste ono što jeste. To u vama budi osećaj nezadovoljstva.

 

Slika 4: Šizofreničar

 

Ako vas najviše plaši osoba sa fotografije broj četiri, verovatno "potiskujete apatiju" prema drugima. Moguće je da imate poteškoća sa uspostavljanjem međuljudskih veza i povezivanjem sa drugima. Ali, to ne znači da niste društveni, naprotiv! Volite da izlazite i provodite vreme sa prijateljima, ali vaše veze su površne, pa se duboko u sebi sećate usamljeno i izolovano.

 

Slika 5: Histeričan

 

Ako ste odabrali ovu fotografiju, to može da znači da "imate potrebu za pažnjom", ali to potiskujete. Možda su vam tokom odrastanja često govorili da ćutite ili da se uozbiljite, ignorisali vaše dečje potrebe, tako da ste odrasli u prilično skromnu osobu. Ipak, duboko u sebi volite da budete u centru pažnje, a to sada možda pokušavate da ostvarite stalnim ulaganjem u svoj izgled.

 

Slika 6: Depresivac

 

Depresivna osoba na prvi pogled deluje srećno, ali duboko u sebi bori se sa osećanjem bezvrednosti, čak ponekad oseća mržu prema sebi i krivicu. Imate problem sa samopoštovanjem. Pokušajte da se izborite sa takvim osećanjima tako što ćete da se usredsredite na svoj rad i na druge.

 

Slika 7: Manijak

 

Ako vas najviše plaši osoba sa sedme slike, verovatno imate razvijenu logiku, zreli ste i uravnoteženi. Iznervirate se kada su drugi haotični ili glasni, a to je zbog toga što potiskujete svoje hiperaktivne sklonosti. Duboko u sebi, zapravo ste vrlo impulsivni i teško kontrolišete svoju energiju, a verovatno vam je celog života govoreno da se smirite i obuzdate i to je i dalje ostalo u vašoj podsvesti.

 

Slika 8: Disocijativni poremećaj identiteta

 

Ljudi koje najviše plaši osoba sa poslednje slike možda su kao deca bili maltretirani od strane odraslih, odnosno autoritativne figure. Zbog toga često preispituju sebe i svoju seksualnost, a to neki pokušavaju da prikriju tako što se pridržavaju ideala svog pola - postaju "mačo" muškarac ili izrazito ženstvena žena.

 

 

Izvor : mondo.rs

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: