OTKRILA DA LI JE BILA INTIMNA SA ŽENOM! Gledateljka joj postavila DIREKTNO PITANJE

Sinoć je Dušica Jakovljević ugostila u emisiji "Narod pita" Stefana Šebeza i Rialdu Karahasanović. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Mislim da ste mi vi za neku nežnu devojčicu, koja svira klavir, igra balet. Tako Vas zamišljam - rekla je gledateljka.

- Pa Dragana je jedna nežna devojčica - odgovorio je Šebez.

 Ona previše plače, ali to ne znači da je neko nežan. Ne vidim je kao krhku ženu. A nije ni bilo takvih tamo. Ja sam iznenađena koliko vulgarnosti je bilo, kao i tuče, istih scena. Na primer Maja i Janjuš - nastavila je gledateljka.

- Rialda, lepa ste žena, mama Vam je jako lepa, kao dve sestre ste. Pošto se po tabloidima pisalo da ste imali neku vezu sa ženom, da li je istina? - pitala je gledateljka.

- To nije istina, ne mogu da utičem na to šta se piše i nagađa, a nije istina ni da imam dete koje krijem. Bavimo se šoubiznisom, pa smo dali svoj život na dlanu - rekla je Rialda.

 Polemiše se da ste stariji od Kenana, mislim da ste lep par. Nemojte se naljutiti, kad pričate, jako imate iritirajući glas, uši bukte, ali sad kad Vas slušam, jako ste prijatna osoba - rekla je gledateljka.

- Kenan ima 35 godina, ja imam 28. Čula sam za glas, i za pojavu, ali šta da radim - rekla je Riald

https://youtu.be/594xkxou9Hg

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: