OTKRIVAMO PLAN ĐOKOVIĆEVE KOMPANIJE IZ DANSKE: Nole će čovečanstvo spasiti od virusa ZAUVEK!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novak Đoković radi na leku protiv korone! Takva vest odjeknula je u sredu uveče širom planete. Ova informacija, prema ekskluzivnim saznanjima Srpskog telegrafa, tek je delimično tačna, ali ako sve zaživi kako je planirano, Nole će biti zaslužan ne samo za nestanak KOVID-19 već svih virusa!

Istina je da najbolji teniser sveta nije kupio 80 odsto danske firme "Quant BioRes" u junu 2020, kako su elektronski mediji pogrešno interpretirali izjavu njenog osnivača Ivana Lončarevića, već je Novak od samog početka u toj priči, odnosno dva meseca pre toga. Takođe, nije istinita interpretacija zlih jezika da Đoković, kao antivakser, radi na leku protiv korone da bi zamenio vakcinu, već je reč o inovativnom načinu, još jednom oružju protiv virusa da se on zaustavi da uđe u organizam i ćeliju.

BITNA FREKVENCIJA

- Firma koja je osnovana juna 2020, a u čijoj je priči Đoković od aprila, bavi se razvojem nove tehnologije za lečenje virusa. Ne samo korone već svih virusa koji postoje, a KOVID-19 je uzet za ispitivanja jer je trenutno najdominantniji virus u svetu. Jednostavno rečeno, oni razvijaju peptid, odnosno belančevinu, koja staje između virusa i ćelije i ne da mu da uđe u nju i zarazi organizam. Sve se zasniva na frekvenciji molekula, odnosno da se pogodi rezonanca virusa i peptida i onda se oni odbijaju. U laboratorijskim uslovima za sada sve funkcioniše po planu, a uskoro će se početi i sa ispitivanjima na ljudima. Još se ne zna da li bi se peptid u telo ubrizgavao injekcijom ili u vidu spreja kroz nos - priča za Srpski telegraf izvor blizak kompaniji "Quant BioRes", pa je, samim tim, upućen u njen rad.

202889_deca01_f.jpg?t=1642707443

Naš sagovornik dodaje da u danskoj kompaniji koja radi još u Austriji i Sloveniji, s ljudima naše gore list na čelu, veruju da će doprineti iskorenjivanju virusa taman u tolikoj meri da organizam može sam do kraja da se izbori s bolešću.

- Peptid ne bi 100 odsto sprečio ulazak virusa u ćeliju, ali bi trebalo oko 40 odsto. To bi, kao samo još jedno oružje protiv virusa, ostavilo organizmu dovoljno vremena da počne sam da se bori i pobedi. Naravno, tu vakcina ima važnu ulogu. Zato je pogrešno preneto da se ova kompanija i Novak Đoković bore protiv vakcine, a još pogrešnije je da je teniser antivakser - dodaje naš zagovornik.

republika.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano