OTKRIVENA RADNJA JUŽNOG VETRA 2! Car se vraća iz MRTVIH, Maraš mu pritrčava u pomoć - OVO je neočekivano
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nedavno je počelo snimanje nastavka "Južni vetar 2", a bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca, u svom nastavku nosiće naziv "Ubrzanje".

Finalna epizoda najgledanije serije "Južni vetar", koja je pre nekoliko meseci emitovana na Javnom servisu, ostavila je sve u šoku jer je jedan od glavnih likova Car, kojeg tumači glumac Miki Manojlović, imao srčani udar, što je šokiralo fanove ovog ostvarenja.

S obzirom na to da je Miki tumačio ozbiljnog krimi bosa koji je držao sve u svojim rukama, ovakav potez reditelja iznenadio je mnoge.

 
 
 

No, kako su spekulisali fanovi jednog od najpopularnijih projekata, odlazak Cara naslućivali su još od 13. epizode kada je on polako na Maraša, koga igra Miloš Biković, preneo svoju Imperiju, shvativši da je nekadašnji klinac postao ozbiljan profesionalac, te da je dovoljno "odrastao" da može da bude glavni u svetu kriminala.

Ali cela priča bila je dobro osmišljena, jer ćemo u nastavku filma koji se uveliko snima, ponovo imati priliku da vidimo lik Cara, koji se vraća iz mrtvih, a tumači ga niko drugi nego Miki Manojlović.

 
 
 

- Povratak Cara biće najveće iznenađenje za sve, a posebno za fanove, jer niko nije očekivao da će preživeti srčani udar koji je imao u poslednjoj epizodi. Kada se ispostavi da je ipak živ, prva osoba koja će mu priteći u pomoć biće upravo Maraš, odnosno Biković, koji je nasledio njegovu celu Imperiju u trenutku kada je Car navodno preminuo - otkriva dobro obavešten.

- Maraš će na sve moguće načine pomoći Caru da se oporavi i čuvaće ovu tajnu od svih ostalih aktera filma, kako mu neko ne bi naudio. U trenutku kada se nekadašnjem bosu stabilizuje zdravlje, njih dvojica će zajedničkim snagama početi da haraju gradom - završava izvor.

Srbija.danas

 
 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano