OVAKO JE POKUŠAO ZAVESTI: Objavljena šokantna prepiska pedofila s djevojčicom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Na Facebook grupi Stop-Pedofiliji objavljena je jeziva prepiska s predatorom iz Velike Kladuše.

Ova Facebook grupa objavila je niz screenshotova muškarca koji u svojim porukama nagovara djevojčicu da se fotografira gola i pošalje mu fotografije.

U prepisci se vidi mnoštvo njegovog nagovaranja djevojčice na skidanje odjeće i fotografiranje, kao i ispitivanje što trenutno ima od odjeće na sebi.

"Pažnja Velika Kladuša i pažnja BiH. Predator koji u prepisci sa diverzijom djevojčice od 12 godina traži adresu djetetu i nudi novac!!! Ovim putem želimo da obavijestimo nadležne i građane Velike Kladuše pozovemo na oprez", objavljeno je na Facebook stranici Stop_pedofiliji.

Cijeli razgovor s predatorom fotografiran je i objavljen.

 

Stop-Pedofiliji

PAZNJA VELIKA KLADUSA !PAZNJA BIH!!! Predator koji u prepisci sa d... iverzijom devojcice od 12 godina trazi adresu detetu i nudi novac!!! Ovim putem zelimo da obavestimo nadlezne i gradjane Velike Kladuse pozovemo na oprez!!!

Pedofil - crni bombarder - pedofil uhvaćen na djelu

Administratori upozoravaju roditelje da u svakom trenutku na društvenoj mreži na njihovu djecu vreba hiljade pedofila s ovog područja.

Nakon što je ovo objavljeno, na Facebooku se oglasio i D. M. koji je napisao da mu je neko provalio na Facebook profil, no naišao je na niz negativnih i osuđujućih komentara.

Izvor: radiosarajevo.ba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano