OVO JE CECIN NOVI DEČKO! Svetlana Ražnatović u vezi sa zgodnim Bogdanom iz Beograda (FOTO)

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

 
BogdanFOTO: PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Bogdan

Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona retko otkriva detalje iz svog privatnog života.

 

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Paparaco Ceca i BogdanFOTO: LJUBOMIR TOZEV / RAS SRBIJA

Paparaco Ceca i Bogdan

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

BogdanFOTO: PRIVATNA ARHIVA / RAS SRBIJA

Bogdan

Ovim povodom kontaktirali smo Cecu, te smo joj tom prilikom naveli sve informacije koje posedujemo o njenom emitovnom životom, na šta nam je ona odgovorila:

Paparaco Ceca i BogdanFOTO: LJUBOMIR TOZEV / RAS SRBIJA

Paparaco Ceca i Bogdan

 

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

izvor: blic

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук