OVO JE PORODIČNA KUĆA DALILE DRAGOJEVIĆ! Fasada se kruni, a ograda JEDVA da postoji (FOTO)

Emina Mujić, majka aktuelne zadrugarke Dalile Dragojević, dala je veliki intervju u kome je otkrila sve što joj je bilo na duši dok je gledala raspad braka njene mezimice i Dejana Dragojevića, a nakon toga i raspad Dalile i njenog novog dečka, Filipa Car

Ovom prilikom se, pored Emine, u videu može primetiti i kako izgleda Dalilina porodična kuća u Bugojnu, u Bosni i Hercegovini. Kremkasta fasada i stari prozori, ono su što prvo zapadne za oko, a zatim i stara ograda koja okružuje njihovo dvorište.

 

dalilina kuća
Foto: Youtube Printscreen/Blic
 

Dalilina majka, Emina, je baš u ovom dvorištu otkrila svoje mišljenje o propalim odnosima svoje ćerke, ali i drugim aktuelnim temama i akterima koji su u rijaliti programu "Zadruga", pa je izgovorila i neku reč o Filipu Caru.

 

Emina Mujić
Foto: Youtube Printscreen/Blic

- Taj dotični gospodin (Car) je za mene dno dna! Kada izađe ja ću se lično sa njim obračunati! Naravno da je sve igra i baš zato što je namerno sve to uradio sa Dalilom, što se umešao u brak, u jedan brak se umešati, ja preko toga ne prelazim! Htela sam da odem kod njegovih, ali njegova majka, otac, sestra nemaju ništa sa tim! Lično ću sa njim da se obračunam! Neće ga spasiti nijedna Srbija, Amerika, Hrvatska, Bosna - poručila je Emina.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano