"OVO JE SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE! ONA JE BOLESNA" Miljana Kulić se oglasila nakon što je OPTUŽENA ZA KRAĐU

Redakciji portala Srbija Danas.com javila se pevačica Marina Glušica, koja tvrdi da je uplatila Miljani Kulić 500 evra za reklamu nove pesme na njenom Instagram nalogu, a da je Miljana novac podigla, te ju je odmah  blokirala.

Marina je dala i izjavu u policiji, te navela da je kontaktirala i advokate kako bi podigla i privatnu tužbu protiv Kulićeve 

Mi smo kontaktirali Miljanu, te nam je ona objasnila šta se dogodilo, kao i to da je šokirana ovakvom reakcijom, budući da je ona uvek pošteno sarađivala, te da joj je jako bitno da ne kalja svoj ugled, kao ni ugled svojih stranica:

 

 

Miljana Kulić
Miljana Kulić
Foto:Instagram printscreen/ miljana_kulic_official

- Ovo je ponižavajuće, ona je žena bolesna! Moja reklama je 700 evra, sad joj je ne bih radila i za 1.000 evra. Ja sam sa njom sarađivala mesec dana kada je u decembru rekla da joj muž nije tu, pesma treba da izađe, ja sam je reklamirala tada, izašla joj u susret. 

- Kada mi je uplatila novac, to je bilo za tu reklamu, jer tada nije platila, nego sam joj izašla u susret kao što bih i svima, ja i moj administrator, imala je 48 sati na obe stranice reklamu. Međutim, kada sam ja videla da ona želi da ja vodim njene ratove, da pljujem voditeljke i pevačice sa TV Pinka, Jovanu Jeremić, ja sam je blokirala. Ne želim da kaljam ni svoj ugled ni ugled mojih stranica. Ja korektno sarađujem sa svima i svi u zadovoljni, ovo nema smisla. Žena je bolesna, hoće po svaku cenu da bude u medijima. Moj administrator ima sve prepiske.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: