OVO JE TARIN BIVŠI VERENIK STEFAN! Zbog njega se često SVAĐALA sa reperom - Evo šta ih je ODALO!

Bivša zadrugarka Tara Simov, koja je nedavno diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija "Zadruga" često je dolazila u sukobe sa svojim sadašnjim dečkom Nenadom Aleksićem Ša zbog bivšeg verenika Stefana.

Podsetimo, Tara je ispričala Marku Đedoviću sve o njemu i šta se dešavalo, što je on izneo u javnost. Tara je, po Markovoj priči, poručila da je sve ovo rijaliti i dogovorili su se da je on čeka po završetku ovog serijala.

Mnogi su se pitali kako Tarin bivši verenik, sa kojim je raskinula samo nekoliko meseci pre ulaska u Zadrugu 3, izgleda, a ona je tvrdila da niko nikad nije čuo ni video njega.

 
 

Domaći mediji su uspeli da otkriju njegov identitet. U pitanju je navodno Stefan Jović, a ono što je odalo sve jeste Instagram profil njihovog zajedničkog kućnog ljubica G*ze, odnosno morskog praseta. Tara i Stefan su redovno objavljivali snimke i fotografije na Instagramu, a u nekima možete i čuti njen glas.

 

morsko prase
Foto: Instagram prinscreen/guzathemorskoprase

 

Podsetimo, Tara je u Zadruzi 3 nekoliko puta pominjala Stefana u šiframa imena morskog praseta, a u Zadruzi 4 je zbog naručivanja pesama bivšem vereniku i poklon koji je dobila od njega, buket ruža sa određenim brojem dolazila u brutalne sukobe sa Nenadom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guza Jović (@guzathemorskoprase)

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: