"OVO SMO ISPLANIRALE DO FINALA!" Oglasila se Stanija i RASKRINKALA Maju - NIJE sprovela dogovor DO KRAJA

Ulazak Maje Marinković, pre samo nekoliko dana, izazvao je totalnu pometnju i promenio tok dešavanja u rijaliti programu ''Zadruga 5''. 

Mnogo se spekulisalo o njenom ulasku, neki su se radovali, neki baš i ne, ali jedno je sigurno, niko nije ostao imun na to da je ona sada ravnopravni rijaliti učesnik kao i ostali zadrugari.

est da su se Filip Car i Maja Marinković pomirili, žestoko je odjeknula, a reakcija Dalile Dragojević, na saznanje da su ponovo zajedno, mnoge je ostavila bez teksta, ali to nije sve. 

Činjenica da je Majina drugarica, Stanija Dobrojević, pripremila Marinkovićevu za ulazak, takođe je šokirala mnoge.

- Maja je fantastična za sada! Ulazak je uradila sve baš kako smo pričale! Totalna dominacija! E sad, situacija se odvija prebrzo. Ono što smo isplanirale do superfinala, odigralo se sve u 3 dana pa se plašim sta će biti na dalje?! Želela sam da duže bude solo igrač, jaka i da ih sve vrti oko prsta, međutim, ne može ona protiv svojih emocija. Janjuš joj je bolna tema od koje beži, a sa Carem želi da bude! Kako god bilo, ne želim da je gledam da više plače i pati. A što se Dalile tiče, narod je željno očekivao Majin ulazak da Dalili pomrsi konce, a što su želeli to su i dobili! Mislim da je ovo nadmašilo svačija očekivanja i da više niko ne zna kako će se dalje odvijati situacija! - rekla je Stanija.

Kada je reč o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, Stanija nije mogla da zaobiđe, pa je i tu temu rado prokomentarisala.

 

Maja Marinković, Filip Car
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Ja lično nisam bila za to da se Maja miri sa Carem, iz razloga što nijednu devojku nije poštovao i ne bih volela da je povredi, jer Maja je već dosta povređena i mislim da zaslužuje da bude srećna. Međutim, to je jače od nje, nju Car radi i ona želi da bude sa njim! Pa gledaćemo sta će biti dalje - zaključila je Dobrojevićeva

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: