Ovo su NAJOPASNIJI ZATVORENICI u Srbiji (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Vladica Rajković iz Vratarnice kod Zaječara, silovatelj i ubica trogodišnje Anđelije Stefanović, biće 82. zatvorenik u Srbiji koji služi maksimalnu kaznu!

Pre nekoliko dana njemu je Apelacioni sud u Nišu potvrdio 40 godina zatvora, na koliko ga je osudio Viši sud u Zaječaru, i trenutno čeka premeštaj iz zaječarkog pritvora. Zločinac koji ubio trogodišnju devojčicu pridružiće se onim najopasnijim osuđenicima koji maksimalne kazne služe u nekom od najstrožije čuvanih zatvora KPZ u Nišu, KPZ u Požarevcu - Zabeli i KPZ Beograd - Nova Skela.

 

Pre 40 godina robije u Srbiji je bila zastupljena i smrtna kazna, koja je ukinuta 2002. godine. Prvi koji je osuđen na 40 godina zatvora bio je Goran Ilić (41) iz sela Parcani kod Sopota zbog silovanja i ubistva 15-godišnje Dušice Ilić 2001. godine.

Posle njega, na maksimalne kazne osuđeni su optuženi za atentat na premijera Zorana Đinđića, ratne zločine ili političke likvidacije, kao što je ubistvo Ivana Stambolića, organizovani kriminal, ali i masakre nad decom, devojkama ili porodicom, koji su zgrozili građane Srbije.

RADOVAN JOKSIĆ

Ubica iz Fruškogorske ulice, pre 24 godine, ubio je vlasnika robne kuće Nebojšu Salatića, potom njegovu devojku Slavicu Kovačević, a na kraju njegovog maloletnog sestrića Milana Graoranova. Motiv je bila pljačka.

MALIŠA JEVTOVIĆ

 

Osuđen je za silovanje i ubistvo devojčice Katarine Janković (3) u julu 2005. u Zvezdarskoj šumi. Svemu je prisustvovala i majka deteta Ana Filipović, koja je osuđena na 37 godina zatvora. Majka je sve odobrila.

DARIJAN MUSIĆ

 

U novembru 2012. godine do smrti je tukao svoju devojku Vladislavu Červenko. Ubio ju je sa 53 udarca. Priznao je da je devojku udarao pesnicama i tupim predmetom, navodno, da bi je „naučio pameti“.

izvor:https://www.blic.rs/

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano