RAZOTKRIVENA: Ovo su svi DOKAZI da je Jovana ZALJUBLJENA u Tomovića! Vladimir se U ŠOKU hvatao za glavu

Danas je u Zadruzi nastavljeno video klipova sa zadrugarima. Naredni klip koji je pušten ticao se Jovane Ljubisavljević i njenog očiglednog flertovanja sa Vladimirom Tomovićem.

Naime, koliko god poricala svoje simpatije prema Tomoviću, Ljubisavljevićka se teško suzdražava da ih kontroliše kada su u pitanju druge devojke u Zadruzi i njena ljubomora zbog Vladimira.

 

Vladimir, Jovana
Vladimir, Jovana
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
 
 

Naime, da se podsetimo, Jovana je u Zadrugu 4 ušla kao zauzeta devojka, ali se za svo ovo vreme trajanja rijalitija njen dugogodišnji dečko Luka nije ni jedanput oglasio!

- Kada su juče Tomović i Zerina imali scenu, ja nikada nisam videla Jovanu da divlja i treska vratima. Ja ležim i vidim nju kako trči, pa sam prokomentarisao da vidim da je ljuta. Svaku noć ona njega sačeka budna - otkrio je Toma Panić.

Odmah nakon zadrugarima je prikazan još jedan klip Jovane i Tomovića, nakon njegovog izbacivanja Mine Vrbaški iz kreveta.

- Upoznajemo sada neke rijaliti nijanse kod nje, to su ti neki pogledi - bio je iskren Kristijan.

- Ja, da sam Luka, je*ao bih ti mater! - komentarisao je Mića.

Međutim, misivca je uzaludno pokušavala da se opravda, jer su svi zadrugari osuli paljbu po njoj upravo zbog svega prikazanog na klipovima.

- Ja sam jako srećna i voljena, neću više plakati zbog vas - branila se Jovana.

 

srbija danas

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: