Pogledajte spisak lica lišenih slobode nastavku akcije "Kristal"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
U nastavku operativne akcije "Кristal“ koja se sprovodi na širem području Bijeljine sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se duži vremenski period bavila preprodajom opojnih droga, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Bijeljina danas su lišili slobode 12 lica, a izvršeni su pretresi na 10 lokacija.

Kako saznaje ATV, slobode su lišeni Todorović Mladen, Burić Vukašin, Simić Nikola, Vasić Petar, Savić Predrag, Petrović Mile, Maksimović Maksim, Arapović Nenad, Simić Radoslav, Nogić Nebojša iz Bijeljine i Lakić Jovan i Simić Savo iz Ugljevika.

Akcijom "Kristal" obuhvaćeno je i lišeno slobode do sada ukupno 23 lica, protiv kojih je ili će biti podneseni izvještaji zbog izvršenja 17 krivičnih djela. 

Krivična djela koja im se stavljaju na teret su "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 207.stav 1 i 3", "Omogućavanje uživanja opojnih droga iz člana 208.", "Nedozvoljen promet oružja ili eksplozivnih materija iz člana 361. Krivičnog zakona Republike Srpske" i "Vrbovanje radi međunarodne prostitucije iz člana 187 Krivičnog zakona BiH"

Kako nezvanično saznajemo, Todorovic Mladen, zvani Arkan, je prilikom lišenja slobode odbacio pištolj.

(ATV)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano