OŽENJEN JE, A KAD VAM NAMIGNE DOĐETE SA DEKOLTEOM DO PUPKA: Anđela i Aleksandra optužene da su zaljubljene u Kristijana!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

"U pabu su dve devojke spavale, stavile dušeke na pod i tu spavale, Mišel kad se vratio, nije imao gde da spava", prokomentarisao je Đedović.

"Ja mu nisam dala iz inata, jer je bio bezobrazan", pravdala se Aleksandra.

"Poznajem ja vas dobro, kod vas principi preovladavaju kad vam odgovara. Bio sam prisutan kad ti Kristijan pogledom govori da sedneš pored njega sa dekolteom do pupka!", otkrio je Marko.

"Gledam ga dok spava, uživam u tome", bila je ironična Aleksandra.

"Ja sam svoju posteljinu ponela, ona je krenula sa mnom, da spavamo zajedno, nije htela da spava ovde, jer joj je ovde gužva, to je ona meni rekla, navela je taj razlog. Ja sam sama otišla u pab, to je moje, a njen razlog ne znam", rekla je Anđela Milenković.

"Glupi su vam izgovori, toliko su glupi da vređaju intelekt. Jasno je kao dan, otišle su da gledaju Kristijana, čovek kao da je sa Marsa pao, piljite u njega dok spava, s*re, jede... Aleksandra, Anakonda i sve ove što se zavlače tamo! Nabijate mu s*se pod nos, meni ne možeš takve stvari da pričaš. Kad vam pokaže očima, vi odmah skačete, ja sedim preko puta njega ljudi. On je oženjen čovek, a on jedan mig i odmah dođu do njega! Samo mu kontra uslugu činite", dodao je Đedović.

Zadruga 4 - Đedović raskrinkao Aleksandru, Kristijana i Anakondu - 15.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano