PAPIRI ZA RAZVOD - Ša se obratio PRODUKCIJI, tražio HITAN POZIV SA ŽENOM! Dogovor je da... ŠOK nakon BEGA

Samo želi da zna da li je jedna informacija istinita!

Reper Nenad Aleksić Ša nakon sinoćnjeg bega i svađe sa prijateljicom sa povlasticama, Tarom Simov, rešio je da se obrati zadrugarima i gledaocima.

- Moliću za malo pažnje. Ljudi imaju pravo da se grupišu, žao mi je što nemate svoje živote. Prvo treba da pogledate u svoje dvorište. Pričajte štagod. Odakle vama te informacije? To što je Kristijan rekao "bivša žena", meni papir za razvod braka nije stigao. Kako možete da imate infomarcije koje ja nemam? Ja bih zamolio da dobijem te infomacije - ustao je i rekao Ša.

 

- Ti si sinoć rekao da si sve izgubio - dodao je Lepi Mića.

- To je moj strah - nastavio je reper.

tara simov

- Meni si u svađi rekao da su te se tvoji odrekli! - istakao je Tomović.

- Ako te osobe imaju tačne informacije, želim i ja da imam tačnu. Car je rekao da postoji klip da se ljubim sa Tarom. To ne postoji, jer se ja nisam ljubio sa Tarom. Ja se ne ljubim sa Tarom - rekao je Ša.

- Ja sam Caru rekao tu infomarciju - poručio je Vladimir.

- Da je naše druženje nenormalno, to je jeste i tako deluje. Da peckamo, bockamo jedno drugo, peckamo, razlog je bezveze. Spdnja totalna - istakao je Ša.

- A da li se sećaš šta si rekao na vratima? Rekao si da te je upropastila klinka, da ti ovo radi... Meni je Tara prišla na žurki i rekla da je pobegao jer je obukla u šorts. Ša se povukao u garderober, ja sam zatvorio vrata, nikad nisam čuo tako jezive zvuke - poručio je Stefan Karić, a drugi zadrugari su istakli i da je plakao.

-Ni u jednom trenutku nisam rekao da sam zbog Tare pobegao. Da, plakao sam u garderoberu. Tara i ja kad se posvađamo, iznap*šavamo se, takve su naše svađe. To zna i Marko Đedović, on mi je prijatelj i bio je tu u svakoj situaciji. Ja pričam kako jeste. Svašta mi kaže, stvari koje me zabole, surove... Odvratne i besmislene svađe su nam. Ne možemo da stanemo, iako se dogovorimo - govorio je Ša.

- Ne stavljamo ti mi teret, nego Tara. Ona je rekla da si pobegao zbog šortsa, da je zabranila da se družiš sa Sanjom. Naše reči nemaju težinu - smatrao je Tomović.

- Da i ja joj to zamerim. Evo, mi korigujemo neke stvari u prijateljstvu - poručio je reper i dodao...

- Moje bežanje preko "tobogana" nema veze sa Tarom, nego jer ja ne mogu da podnesem što svi imaju informaciju, a nemam. Mene tišti, očekivao sam poziv. Tarina i moja svađa uvek bude samo višnjica na šlagu, pec i to je to. A vaše pravo je da mislite da bežim zbog nje - istakao je Ša.

- Ti misliš da tvoja žena misli da je vaš odnos prijateljski? Da bi ovo tolerisala? - pitao ga je Kristijan.

- Ja poznajem svoju ženu, rečeno je da se ne oglašava. To je bio dogovor i verujem da se ne oglašava. A dogovor je i taj ko god da uđe u rijaliti, prijatelj ili neprijatelj, da nešto iznese, da ja to ne iznesem - odgovorio je Ša, a sve poslušajte u videu.

https://youtu.be/p0n4KRuxG0w
 
 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: