PAULA ISKOPIRALA LUNU ĐOGANI! Isplivala slika kao DOKAZ - RAT zadrugarki u najavi?! (FOTO)

Paula Hublin nakon rijalitija rešila je da iskoristi svoju popularnost i da uplovi u muzičke vode. Svi su primetili na "Zadrugovizijama" da ima dara za pevanje i javne nastupe.

Ona je otpočela saradnju sa Vukom Mobom, a mnogi su odmah posumnjali da među njima postoje ljubavne varnice. Nedavno je Vuk Mob otkrio da među njima nema ništa više od druženja i poslovne saradnje.

 Veću glupost nisam čuo. Apsolutno je bez veze šta se piše samo zbog jednog storija. Među nama ne postoji nikakav prisniji odnos, već isključivo poslovni. Ona je moj projekat, zapravo, planiram da otvorim firmu, koja će se baviti mladim nadama i njihovim karijerama, a Paula će biti jedan od mojih izvođača.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

Juče su objavili zajedničku fotografiju sa snimanja spota

Paula je za ovu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju koja se sastojala od kožnog prsluka i uskog šortsa. Kosu je pokupila u rep i isplela pletenicu sa zelenim umetcima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Međutim, ono što su svi primetili je da je iskopirala odevnu kombinaciju Lune Đogani u spotu pesme "Gram po gram". Luna je za tu priliku odabrala crni kožni prsluk, kratak šorts i pokupila je kosu u rep. Zanimljivo je da kod obe bivše zadrugarke ima zelenih detalja.

 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: