PIJANI INSTRUKTOR VOŽNJE PAO U PODNE: Crnogorska policija ostala u čudu koliko je alkohola imao u krvi

Instruktor auto-škole u ​​Crnoj Gori izveden je pred prekršajnog sudiju jer je alkotestom utvrđeno da je u krvi imao 1,7 promila alkohola, dok je jednom od kandidata davao uputstva za vožnju.

Crnogorska policija uhapsila je instruktora u lokalnoj auto-školi u Pljevljima, koji je pronađen pijan tokom jednog časa vožnje, javili su crnogorski mediji.

Prema navodima policije, Pljevljak čiji su inicijali K.K. izveden je pred prekršajnog sudiju jer je alkotestom utvrđeno da je imao 1,7 promila alkohola u krvi dok je davao uputstva za vožnju dvadesetogodišnjaku.

Da stvar bude gora, policija je oko podneva testirala instruktora. "22. februara 2021. godine, oko 11:55 časova, tokom redovne kontrole saobraćaja, kontrolisano je vozilo u vlasništvu auto škole M .. iz Pljevalja, kojim je upravljao kandidat za vozača G.N. (2000). ", navodi se u saopštenju crnogorske policije.

"K.K. (1956) je bio u vozilu kao instruktor vožnje, zaposleni u navedenoj auto-školi koji je bio testiran na alkohol i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola u telu u koncentraciji od 1,7 promila. Imenovani je lišen slobode i priveden Prekršajnom sudu sa prekršajnom prijavom", dodao se u saopštenju.

Kurir.rs/Net.hr

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: