PLANIRANO JE DA MIKI BUDE IZBAČEN: Sledeći IZLAZI Kristijan?! Isplivao sramni PLAN, a ON ima glavnu ulogu

Pratioci rijalitija "Zadruga" veoma su privrženi svojim favoritima, a neosporivo mnogo fanova ima za sada mnogi, a vodeći među njima je Kristijan Golubović, dok je po mišljenju mnogih dosta simpatija prikupio i Fran Pujas, pogotovo nakon diskvalifikacije Mikija Đuričića, čoveka iz naroda, jer je ostao uz njega do samog izlaska.

Međutim, neki su mišljenja da je Pujas namerno i proračunato bio uz Đuričića, ne bi li prikupio njegovu podršku, te da je on kriv za diskvalifikaciju pčelara, a da sada to planira i sa Kristijanom.

Neosporivo je da Pujas vrlo često ulazi u sukobe sa Golubovićem, od samog starta, a u poslednje vreme, čini se, sve češće, pa je tim povodom isplivao navodni plan ovog učesnika, a razotkrio ga je jedan od vernih gledalaca kojem je sve, očigledno više nego jasno.

 
 

 

Miki Đuričić, Fran Pujas, Kristijan Golubović
Miki Đuričić, Fran Pujas, Kristijan Golubović
Foto: Facebook Printscreen/Nino Mandic

 

 

- Mikijevci šalju tortu Franu, a njemu žao što Homović nije došao na rođendan! On se pravdao da nije došao jer je mislio da su mu oni organizovali rođendan, a mali Fran mu se pravda da  nije i pruža mu ruku. Kako niko ne shvata da je Fran veoma mudar i da je on taj koji je diskvalifikovao na žalost Mikija uz Homovićevu pomoć i sada toisto radi Kikiju, jer je video da je jači u glasanju od njega, pa ide da ga diskvalifikuje. Baš njega briga za Tomu, ljudi, mali je namazan! Zavaravaju vas suze i mladost i ovo sa Mićom je sve farsa, sutra će da se izvini i mirna vojska! Dođite pameti. On pomene Mikija da bi pokupio Mikijeve fanove, mudar mali, ali baš - glasila je izjava na jednoj društvenoj mreži.

 

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: