PLJUŠTALE UVREDE I PRETNJE ZA CRNIM STOLOM! Filip Car se obrušio na Paulu i Frana, nastao opšti HAOS: Bićeš RECIKLIRAN!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

"Možeš kako hoćes, ali ne i dokle hoćeš. Zamafijao si previše. Ti i Paula dolazite iz istog mesta kao i ja, trudio sam se da vam olakšam boravak ovde, dao sam vam bračni krevet, stavio vaše slike iznad kreveta. Upoznali smo se ranije. Podržao sam vas, a ti ovako!", rekao je Car.

"Toliko mozga nemaš, da Pop i Elena spavaju u malom krevetu, a ti sa 16 kila, i tolikim krevetom, ne vidiš suseda pored sebe, i nemaš mozga da kažeš da se zamenite sa mestima", dodao je Car.

"Paula bez mozga kaže:"Aleksandra može da legne pored Frana". Nije mi jasno, šta to znači? Tebi Frane to treba da bude uvreda! Tebi devojka namešta drugu devojku. Nemoj biti žena. Ideš na reciklažu za nedelju dana. Uvalili su ti dve b*lje, treća ti se sprema!", dodao je.

Fran je ćutao, ali je zato Paula odmah skočila u njegovu odbranu.

"Dečko ti si običan k*rac, šta se tebe tiče moj krevet, ko si ti da me pitaš za to?", Upitala je Paula

"Od danas više nemate krevet, ja ću vam ga oduzeti. Zamolio sam ljude da vam ustupe krevet. Ja sebi vređam inteligenciju zbog vas!" dodao je Filip.

Zadruga 4 - Skandal u Beloj kući! Filip i Paula se sukobili kao nikad do sada, ori se - 15.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano