Početak realizacije projekta Omladinske banke "Uređivanje ljetnjeg kupališta Buk"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Početkom sedmice, krenula je realizacija projekta "Uređenje ljetnjeg kupališta Buk".

"Ovim projektom želimo urediti kupalište Buk na rijeci Kaljini, koje je jedino na opštini Sokolac.

Danijela Gašević, Slobodan Amović i Dušan Vrbarac

Time želimo stvoriti ugodan ambijent za sve stanovnike opštine, kao i za potencijalne turiste", rekla je koordinatorka ovog projekta Jelena Kovačević koja je učesnik projekta zajedno sa Danijelom Gašević, Slobodanom Amovićem i Dušanom Vrbarcem. Rijeka Kaljina je sokolačka rijeka i bila je mjesto gdje naši sugrađani u ljetnim mjesecima rado borave, jer je Buk jedino kupalište na teritoriji opštine. Prije je bilo uređeno, međutim sada je zapušteno, teško pristupačno i nimalo bezbjedno.

kupaliste buk sokolac - crni bombarder portal

Ovaj problem pogađa stanovnike MZ Kaljina, sve sugrađane, a i potencijalne turiste. Uz pomoc fondacije Mozaik, lokalne zajednice, i vrijednih volontera, počeli smo sa uljepšavanjem kako prilaza tako i samog kupališta Buk. Ovaj projekat ćemo realizovati u skladu sa trenutnim mogućnostima i finansijama sa tendencijom mnogo većeg razvijanja i napredovanja uz podršku lokalne zajednice i ljudi u njoj.

Početak realizacije projekta Omladinske banke

Ovo mjesto ima veliki kapacitet, za pravljenje jedne dobre, zdrave i uspješne priče. Na ovaj način želimo da podstaknemo Opštinu i naše sugrađane da u narednim godinama nastave našim stopama.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano