Početak realizacije projekta Omladinske banke "Uređivanje ljetnjeg kupališta Buk"

Početkom sedmice, krenula je realizacija projekta "Uređenje ljetnjeg kupališta Buk".

"Ovim projektom želimo urediti kupalište Buk na rijeci Kaljini, koje je jedino na opštini Sokolac.

Danijela Gašević, Slobodan Amović i Dušan Vrbarac

Time želimo stvoriti ugodan ambijent za sve stanovnike opštine, kao i za potencijalne turiste", rekla je koordinatorka ovog projekta Jelena Kovačević koja je učesnik projekta zajedno sa Danijelom Gašević, Slobodanom Amovićem i Dušanom Vrbarcem. Rijeka Kaljina je sokolačka rijeka i bila je mjesto gdje naši sugrađani u ljetnim mjesecima rado borave, jer je Buk jedino kupalište na teritoriji opštine. Prije je bilo uređeno, međutim sada je zapušteno, teško pristupačno i nimalo bezbjedno.

kupaliste buk sokolac - crni bombarder portal

Ovaj problem pogađa stanovnike MZ Kaljina, sve sugrađane, a i potencijalne turiste. Uz pomoc fondacije Mozaik, lokalne zajednice, i vrijednih volontera, počeli smo sa uljepšavanjem kako prilaza tako i samog kupališta Buk. Ovaj projekat ćemo realizovati u skladu sa trenutnim mogućnostima i finansijama sa tendencijom mnogo većeg razvijanja i napredovanja uz podršku lokalne zajednice i ljudi u njoj.

Početak realizacije projekta Omladinske banke

Ovo mjesto ima veliki kapacitet, za pravljenje jedne dobre, zdrave i uspješne priče. Na ovaj način želimo da podstaknemo Opštinu i naše sugrađane da u narednim godinama nastave našim stopama.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: