PODMUKLA NAMEŠTALJKA: Organizatori US Opena SMESTILI Novaku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Đoković žrtva sramnog poteza ljudi koji su glavni za organizaciju gren slema u Njujorku.

Čim je diskvalifikovan sa US opena jer je pogodio sudiju Loru Klark lopticom u grlo, Novak Đoković (33) direktno sa teniskog kompleksa otišao je na aerodrom i vratio se u Evropu.

Šta je od tada sa prvim reketom sveta, malo se zna, a prvi o tome progovorio je njegov dobar prijatelj i bivši trener Radek Štepanek (41). Čeh je otkrio da se Nole ne oseća dobro zbog velike nepravde koja mu je učinjena.

SVESTAN SVEGA

- Novak je vrlo tužan, povukao se u sebe i dosta pati posle diskvalifikacije sa US opena. Znam da je vrlo potresen. Pati jer je to učinio bez namere i ta činjenica samo mu pojačava bol - rekao je nekadašnji češki teniski as.

Štepanek kaže da Đoković zna da je to što je uradio bilo pogrešno, pa ga diskvalifikacija čini još tužnijim.

- Teško mu je jer je gladan trofeja i ima želju da postane čovek sa najviše grend slemova. Ovaj u Njujorku mu je bio nadohvat ruke, svi smo to znali, kao i on. Na Novaku je veliki pritisak i s vremenom su ga kritike nadvladale. Do kraja karijere mora da bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića, imamo pravo na grešku - istakao je Radek.

ODEVNA NAMEŠTALJKA

Da je Novaku naneta velika nepravda, pa možda i da je žrtva nameštaljke, otkriva jedan neobičan detalj iz Njujorka. Naime, organizatori ovogodišnjeg US opena napravili su previd, pod uslovom da im baš to nije bila namera, tek linijske sudije i skupljači loptica bili su skoro identično obučeni. Konkretno, skupljači loptica i linijske sudije nosile su iste sive polo majice i ljubičaste maske preko lica, a jedina razlika je u tome što su skupljači nosili šortseve, a sudije pantalone, ali opet iste boje!

Takvo oblačenje inače nije uobičajeno na važnijim ATP i WTA turnirima. Zato nije isključeno da je Đoković u trenutku kada je udario lopticu mislio da ju je dodavao skupljaču koji je očekuje, a u stvari ju je uputio sudiji, koja je bila nespremna držeći ruke na leđima.

IZVOR: REPUBLIKA PORTAL SRPSKOG TELEGRAFA

Njih trojica NISU normalni ljudi, ali Novak Đoković je NAJBOLJI

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano