Pogledajte još jedan urnebesan gaf srbijanske voditeljice povodom smrti patrijarha

Građani su dolazili tokom jučerašnjeg dana, tokom službe bdenja, upisivali svoje utiske i svoja sjećanja, zapravo, u knjigu žalbi”, poručila je tokom uključenja novinarka Radio-televizije Srbije iz Niša i tako se “proslavila” izvještavanjem o oproštaju od partijarha Irineja.

Ona nije jedina reporterka i novinarka koja radi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koja je napravila mali gaf prilikom izvještavanja o smrti patrijarha Irineja.

null

Otvorena je i knjiga žalbi... pic.twitter.com/0ZM2DcxlDm

Sve je počelo juče ujutru, kada je na televiziji Prva Bojana Ristivojević, inače bivša voditeljka “Parova”, dva puta izgovorila “Njegova svetlost”, umjesto “Njegova svetost”.

- Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma, u Beogradu, upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej, rekla je Ristivojević u programu.  

Tviteraši nisu ni stigli da se pošteno nasmiju, a već je uslijedio novi gaf, i to od voditeljke jutarnjeg programa na Happy televiziji.

- Protojerej staford i Rajko Đurđević, novinar”, rekla je voditeljka Jovana Jeremić tokom čitanja imena gostiju s papira, misleći na titulu crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora, ali je umjesto nje izrekla vrstu psa.

null

Protojerej `STAFORD"Mukica...😪😪😪#stavrofor pic.twitter.com/cAmkRtcJam

Voditeljica Jovana Jeremić potom je napravila još jedan gaf, rekvaši da će “sveštenici čitati jevanđelja nad odronom”.

- Za 12:30 časova zakazan je pomen u Hramu Svetog Save. nakon toga, cijelog dana i noći, beogradski sveštenici će čitati sveta jevanđelja nad odronom, rekla je ona.

null

ОДСЛУШАТИ!!!После "СТАФОРДА", црква је добила и "ОДРОН" 😳😅😳 pic.twitter.com/2u0Gqo6Cx0

Na kraju, šta reći osim:

 

null

Da vidimo šta smo imali:- njegova svetlost- protojerej staford- nad odronom- knjiga žalbi- upokojena liturgijaSastavite rečenicu.

dnevni avaz

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: