Pogledajte snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Jasmina Berovića

MUP Srbije objavio je video snimak hapšenja Marokanca osumnjičenog da je ubio Jasmina Berovića u sarajevskom naselju Otes.

 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su državlјanina Maroka S.E.D. (1989), osumnjičenog da je, sa još nekoliko osoba, učestvovao u ubistvu državlјanina Bosne i Hercegovine J.B. u Sarajevu 17. novembra", navodi se u opisu video snimka.

Osumnjičeni je lociran i uhapšen u hostelu u Beogradu, gdje se skrivao u, kako se pretpostavlјa, namjeri da pobjegne u neku od zemalјa u regionu.

Hapšenje je rezultat saradnje Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo sa MUP-om Republike Srpske, MUP-om Republike Srbije, Federalnom upravom policije i  Obavještajno-bezbjednosnom agencijom.

S.E.D. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

U toku je procedura izručenja osumnjičenog nadležnim organima u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Podsjećamo da je u Sarajevu 17. novembra ubijen Jasmin Berović, a teško su povrijeđeni Husein Džilić i Tarik Džamalija nakon što su ih napali migranti.

 

U Beogradu uhapšen Marokanac osumnjičen za ubistvo u Sarajevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su državlјanina Maroka S.E.D. (1989), osumnjičenog da je, sa još nekoliko osoba, učestv...

nezavisne

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: